ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε Πελέ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πελέ με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που το πλήρες όνομα του είναι Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η συμφωνία μεταξύ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού είχε «κλείσει» εδώ και μέρες και το ποσό της μεταγραφής έφτασε τις 500.000 ευρώ.
Ο Πελέ αναμένεται να δηλωθεί στην UEFA και να λάβει μέρος στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους 16 του Champions League.
O 26χρονος ήρθε στην χώρα μας μόλις το καλοκαίρι και με την φανέλα του Εργοτέλη έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, τραβώντας αρχικά την προσοχή του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε τελικά.
Ο Πελέ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει αγωνιστεί στην Βικτόρια Γκιμαράες, στην Ίντερ, στην Πόρτο, στην Πόρτσμπουθ, στην Βαγιαδολίδ και στην Εσκισέχιρσπορ.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου