ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Διπλό στο... κόκκινο για Αρη!

Δεύτερο σερί διπλό για τους Κίτρινους που πέρασαν από την Βέροια (0-1) με γκολ του Ουντότζι (61') σε ένα ματς που δέχθηκαν 3 κόκκινες σε 3 λεπτά!
Με τον Ουντόζι να είναι όπως και στην Νέα Σμύρνη ο «χρυσός» σκόρερ, ο Αρης πέτυχε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη στην Superleague και έδειξε ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα στη συνέχεια. Η ομάδα του Μιλίνκοβιτς μπορεί να άργησε να ξυπνήσει όμως κατάφερε να προστατεύσει με επιτυχία το προβάδισμα και έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφήνοντας την Βέροια στους 5. Ρεσιτάλ από τον Βοσκάκη, ο οποίος έδειξε τρεις κόκκινες στους Θεσσαλονικείς και 18 κίτρινες συνολικά! Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνει η Βέροια στη φυσική της έδρα καθώς αντικαταστάθηκε ο χλοοτάπητας
Σε ένα μέτριο ματς η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όμως εκτός από κάποια σουτ που δοκίμασε ο Καλτσάς δεν είχε άλλες ευκαιρίες, ενώ ο Αρης ξύπνησε μετά το 35' και απείλησε μόνο με σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου το οποίο έβγαλε σε κόρνερ πολύ δύσκολα ο Αναστασόπουλος. Το ματς είχε πολλά λάθη στο κέντρο και επίσης πολλά σκληρά μαρκαρίσμα, κάτι το οποίο έκανε τον διαιτητή Βοσκάκη να βγάλει... αμέτρητες κάρτες από το τσεπάκι του.
Και στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε δυνατά και είχε καλές στιγμές με σουτ του Καλτσά (51', 54'), όμως ο Αρης ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ. Στο 61' μετά το κόρνερ του Τάτου ο Ουντότζι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Αναστασόπουλο για το 0-1. Ο Στόικα προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα βγάζοντας τον επιθετικό του, Μρντάκοβιτς, στο 65' σε μία κίνηση που προκάλεσε εντύπωση.
Στο 70' οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους, όταν μετά το γύρισμα του Σιόντη από αριστερά ο Μπαργκάν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 79' είχαν την τελευταία καλή τους φάση με κεφαλιά του Σισόκο την οποία εξουδετέρωσε ο Διούδης.
Στο 93' ξεκίνησε ο χορός με τις κόκκινες κάρτες στους παίκτες του Αρη. Σε εκείνο το σημείο ο Οικονομόπουλος που είχε είδε κίτρινη είδε μία ακόμα για για θέατρο, όπως συνέβη και με τον Αγάνθο στο 94' και ενώ το ματς είχε λήξει (96') ο Πουλίδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη όταν έδωσε το χέρι του στον Βοσκάκη, ο οποίος προφανώς θεώρησε ότι τον ειρωνεύεται!
Δεν γίνεται να είναι άλλος από τον Ουντότζι ο οποίος σκόραρε ξανά και σε δύο αγώνες έχει χαρίσει στον Αρη 6 βαθμούς. Ο Νιγηριανός με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε τη ζημιά που έφερε τη μεγάλη νίκη.
Μάλλον η επίθεση της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα που είχε τη μπάλα και πίεζε περισσότερο σε όλο το ματς, όμως δεν μπορούσε να φτιάξει καθαρές ευκαιρίες. Οταν η ομάδα του Στόικα δέχθηκε το γκολ, δεν έπεισε ποτέ ότι μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της.
Από τους παίκτες της Βέροια, πιο δραστήριος ήταν ο Καλτσάς που δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του, όμως δεν κατάφερε ποτέ να σημαδέψει σωστά.
Το επεισόδιο του παίκτη του Αρη, Ηρακλή, με τον γιατρό του γηπέδου πάνω στο όχημα που μεταφέρει τους τραυματίες είναι κάτι που μάλλον μόνο στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε.
Δεν έφτανε στους ανθρώπους του Αρη ότι στο πρώτο μέρος ζήτησαν πέναλτι για χέρι και δεν δόθηκε, είδαν την ομάδα τους να δέχεται 3 κόκκινες μέσα σε 3 λεπτά στις καθυστερήσεις. Οι κίτρινοι έχουν τεράστια παράπονα από την διαιτησία του Βοσκάκη, ο οποίος απέβαλλε Οικονομόπουλο, Αγάνθο και Πουλίδο, που την επόμενη αγωνιστική δεν παίζουν κόντρα στον Πλατανιά.
Τεράστιο fightback βαθμολογικά από τον Αρη, για τον οποίο είχαν αρχίσει να ακούγονται πολλά. Οι Κίτρινοι της Θεσσαλονίκης απάντησαν με δύο σερί διπλά τα οποία δύσκολα θα κάνει μία μικρομεσαία ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοια αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχει θέμα με παραμονή.
Βέροια (Στέφαν Στόικα): Αναστασόπουλος, Μοχάμεντ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (65' Ζεζίνιο), Μπαργκάν, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Οστοϊτς (76' Ντα Κόστα), Σιόντης (85' Σεγούνδο).
Αρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ουντότζι (82' Αγγελούδης), Παπαδόπουλος (46' Αγάνθο), Μαργαρίτης, Ιμπε (60' Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Ελσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου