ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Νοκ Αουτ η Σίτι!

Boxing Day... εφιάλτης για την Μάντσεστερ η οποία ηττήθηκε για τρίτη σερί φορά 1-0 εκτός από τη Σάντερλαντ. Στο... -7 την έστειλε ο πρώην, Ανταμ Τζόνσον!
«Καταραμένο» το «Stadium of Light» για την Μάντσεστερ Σίτι και η Boxing Day εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά σε... εφιάλτης! Το «δώρο»  το έκανε ένας πρώην της ομάδας, ο Άνταμ Τζόνσον, αν και σε αυτό... συνεργάστηκε άψογα και ο Χαρτ! Η Σάντερλαντ επικράτησε 1-0 εντός έδρας για τρίτη σερί φορά της Σίτι και την έστειλε στο -7 από την Γιουνάιτεντ!
Τον Αύγουστο του 2010 ήταν ο Μπεντ που με πέναλτι στο 90' έριχνε στο καναβάτσο τη Σίτι, την Πρωτοχρονιά του 2012 ο Ντονγκ Γουόν πάλι στις καθυστερήσεις την άφηνε ξερή. Η παράδοση συνεχίστηκε ξανά και μπορεί ο Τζόνσον να μην σκόραρε στο τέλος, αλλά το τέρμα του στο 53' έδωσε μεγάλη νίκη στη Σάντερλαντ και ακόμα μεγαλύτερη ανάσα στον Μάρτιν Ο'Νιλ!
Η Σίτι ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο, ο Αγουέρο το πάλευε αρκετά, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο οι ενέργειες΄του δεν είχαν το ιδανικό τελείωμα από Τέβες και Σίλβα. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί ειδικά στη φάση του 10' όταν η κεφαλιά του Κομπανί βρήκε το δοκάρι, όπως και στις προσπάθειες των Σίλβα, Τουρέ. Ο Μινιολέ ήταν ο πρωταγωνιστής του α' μέρους, αφού δεν άφησε Αγουέρο και Τέβες να πανηγυρίσουν τέρμα.
Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες έφεραν... αντίδραση, των γηπεδούχων όμως! Μόλις στο 53' ο... πρώην, Άνταμ Τζόνσον πήρε εκδίκηση για την απομάκρυνσή του από τη Σίτι, καλό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Χαρτ να κάνει τραγικό λάθος και να βλέπει τη μπάλα να περνά κάτω από τα χέρια του! Ωστόσο, οι «Πολίτες» διαμαρτύρονται... ακόμα, καθώς στον τραυματισμό του Ζαμπαλέτα οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν τη μπάλα έξω! Η Σίτι πίεσε στη συνέχεια, ο Τζέκο πέρασε στη θέση του Τέβες αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Μια καλή ευκαιρία του Σίλβα στο 85' ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Μάντσεστερ στην επανάληψη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου