ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

I love this... Bale!

Μαγικά πράγματα από τον Γκάρεθ Μπέιλ, που έκανε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο και οδήγησε την Τότεναμ σε εκτός έδρας νίκη σε βάρος της -συλλέκτριας γκολ- Αστον Βίλα (0-4).Οι Χωριάτες, που την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκαν 8 γκολ από την Τσέλσι- άντεξαν για ένα ημίχρονο κόντρα στην ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας, η οποία είχε την τύχη να έχει σε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός μέσα σε 23 λεπτά πέτυχε χατ τρικ και μετέτρεψε σε θρίαμβο των αγώνα των Σπερς, που έπιασαν στους 33 βαθμούς Εβερτον και Γουέστ Μπρομ στην 4η θέση της Premier League.
Από το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φουλ επίθεση και πίεσαν την Αστον Βίλα, που προερχόταν από σούπερ αρνητικό αποτέλεσμα. Στο 11' ο Γκούζαν απέκρουσε με το ένα χέρι τη σουτάρα του Μπέιλ, στο 23' μπλόκαρε την κεφαλιά του Γκαλάς, στο 31' και το 34' ο Αντεμπαγιόρ δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 41' ο Μπέιλ νικήθηκε ξανά από τον κίπερ των Χωριατών.
Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν ήταν τόσο όμορφα για την Αστον Βίλα, αφού ότι πήγαινε μέσα... έγραφε. Στο 58' Μπέιλ και Νόουτον συνδυάστηκαν και ο Ντεφόε με πλασέ με το εξωτερικό κάτω από τα πόδια του Γκούζαν έγραψε το 0-1. Ο Αγγλος φορ είναι μέσα σε 12 γκολ της Τότεναμ στα 18 τελευταία ματς στην Premier League (10 τέρματα).
Στο 61' οι παίκτες της Βίλα έκαναν τρία λάθη στην ίδια φάση και ο Μπέιλ βρήκε την ευκαιρία να τιμωρήσει τον δισταγμό του Γκούζαν περνώντας τον και σκοράροντας στην κενή εστία (0-2). Στο 73' ο αριστεροπόδαρος άσος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3 και ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 75' με σουτ πέφτοντας από το ύψος της περιοχής (0-4).
Το χατ τρικ του Μπέιλ ήταν μόλις το Νο5 στη φετινή Premier League, ενώ πέρυσι μετά το τέλος της Boxing Day είχαμε 11.
Τελευταία φορά που η Αστον Βίλα δέχθηκε 12 γκολ σε δύο αγώνες ήταν το Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 1958. Δεν έχει φτάσει ποτέ τα 13.
Αστον Βίλα (Πολ Λαμπέρτ): Γκούζαν, Κλαρκ, Μπένετ, Μπέικερ (45' Αϊρλαντ), Λόουτον, Ελ Αχμάντι, Γουέστγουντ (46' Ολμπράιτον), Ντελφ, Χερντ, Χόλμαν, Μπεντέκε.
Τότεναμ (Αντρέ Βίλας-Μπόας): Γιορίς, Βερτόνγκεν, Γκαλάς, Νόουτον, Γουόκερ, Λένον, Μπέιλ (85' Τάουσεντ), Σάντρο, Αντεμπαγιόρ (79' Σίγκουρντσον), Ντεφόε, Ντεμπελέ (66' Πάρκερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου