ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Παπ» ο... οδηγητής!

Με ηγέτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που βρήκε πάλι δίχτυα, ο Πανθρακικός συνέχισε την εκπληκτική πορεία του καθώς κέρδισε και στην Κέρκυρα (2-0)  που αγνοεί την νίκη για 9 αγωνιστικές.                    
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσουν και να κυνηγήσουν το γκολ. Στην αρχή προειδοποίησαν με τον Παπαδόπουλο να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες και στην συνέχεια τιμώρησαν τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ.
Ο Βαϊρουά μετά από μαγικό συνδυασμό των συμπαικτών του βρέθηκε αμαρκάριστος στην της Κέρκυρας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου.
Το γκολ που δέχτηκαν οι Φαίακες τους αφύπνισε και τους ανάγκασε να πιέσουν για την ισοφάριση. Βασικός εκφραστής των προσπαθειών των γηπεδούχων ήταν ο Λεόν με κάποια σουτ που όμως δεν ήταν ικανά να απειλήσουν. Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι γύρισαν προς τα πίσω, καθώς είχαν το σκορ και αμύνθηκαν για να το κρατήσουν.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την ομάδα της Θράκης να πετυχαίνει ένα ακόμα τέρμα από νωρίς, με αποτέλεσμα να κλειδώσει την νίκη, αφού η Κέρκυρα δεν έμοιαζε ικανή να ανατρέψει το σκορ. Ειδικά μετά και την αποβολή του Ζουμπουλάκη, οι γηπεδούχοι έχασαν κάθε ελπίδα είχαν να πετύχουν κάτι σε αυτή την αναμέτρηση.
Ο Βαϊρουά, που πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα και γενικά η παρουσία του ήταν πάρα πολύ καλή, βοηθώντας αρκετά την ομάδα του για ακόμη μία φορά.
Ο Αναστασόπουλος, που κράτησε χαμηλά το σκορ για την ομάδα του κάνοντας πολύ καλές επεμβάσεις και είναι παό τους λίγους διασωθέντες των ηττημένων.
Η Κέρκυρα. Στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει ένα πολύ κακό πρόσωπο και αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Πανθρακικός συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και δείχνει πως μπορεί να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή και ίσως να δικαιούται να κοιτάει και πιο ψηλά.
 Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας (46’ Καραλής), Τσοκάνης (57’ Κρητικός), Λεόν, Γκούμας, Μπάρκογλου, Αγρίτης (66’ Σίμωσης) 
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μουνάφο, Λουσέρο (90’ Πρίττας), Βαϊρουά (66’ Βιγιαρέχο), Μίνγκας, Παπαδόπουλος (Κοντογουλίδης 74’)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου