ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νέος, ωραίος και περασμένος...

Με τον Γιώργο Δώνη να δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά ο ΠΑΟΚ πήρε από το πρώτο ματς την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-1 του Αιγινιακού στη Κατερίνη.Τους χώριζαν που τους χώριζαν δύο κατηγορίες, έγινε και ο αγώνας σε ένα γήπεδο που θύμιζε Τούμπα με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να ήταν περισσότεροι, ε δεν περίμενε κανείς κάτι παραπάνω από μια νίκη του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς μικρούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής, επικράτησε με 3-1 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσει.
Γρήγορα γκολ καλό ημίχρονο και μετά το χάος
Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης, μιας και οι διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια. Ο αγώνας πάντως ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 11' με τον Γιάννου. Οι γηπεδούχοι στην μοναδική τους φάση όχι μέχρι τότε αλλά σε όλο το ματς ισοφάρισαν με τον Έξαρχο στο 19', για να έρθει ο Σαλπιγγίδης τρία λεπτά αργότερα και να κάνει το 1-2. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι σημαντικό, όπως και σε σχεδόν όλο το δεύτερο μέρος.
Ένα δεύτερο ημίχρονο που το μόνο που κρατάμε είναι το 1-3 του Φωτάκη στο 62' και το δοκάρι του Πόποβιτς λίγα λεπτά πριν το τέλος του ματς. Το 1-3 δεν δίνει την παραμικρή ελπίδα στον Αιγινιακό να ελπίζει σε πρόκριση και δίνει την ευκαιρία στον Δώνη να κάνει ακόμα περισσότερες αλλαγές στη ρεβάνς δίνοντας ευκαιρίες στους μικρούς.
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Σακελλαρίδης (46' λ.τ Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Μποταίτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος, Κυρτέγος, Μήτρακας.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (65' Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (65' Πέλκας), Λόρενς, Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου