ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Γιουνάιτεντ και ο Σκόουλς είναι εδώ!

Η Γιουνάιτεντ πήρε με αρκετό... άγχος την εκδίκηση για την εξάρα του Ολντ Τράφορντ, επιβλήθηκε 3-2 της Σίτι και με τον Σκόουλς να επιστρέφει στη δράση φουλάρει για το Κύπελλο!Η απόφαση... έκπληκη του Σκόουλς να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αποτέλεσε και τονωτική ένεση στους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ηγέτης των «κόκκινων» αποφάσισε να μπει ξανά στα γήπεδα, ο Φέργκιουσον δεν έχασε την ευκαιρία τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και η Μάντσεστερ πήρε... εκδίκηση για την εξάρα του Ολντ Τράφορντ.
Το τελευταίο σφύριγμα μπορεί να βρήκε τη Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση, όμως οι αντιδράσεις ήταν... μουδιασμένες, αφού η Μάντσεστερ Σίτι τα έδωσε όλα για την ανατροπή του 0-3 στο α΄μέρος, δεν την εμπόδισε το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες και μέχρι το τέλος κυνήγησε την ισοφάριση, ωστόσο το 2-3 δίνει το εισιτήριο της επόμενης φάση στους κόκκινους.
Ματσάρα... χωρίς ανατροπή
Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ, με τον Σκόουλς να βρίσκεται στον πάγκο μετά την απόφαση... σοκ να επιστρέψει στα γήπεδα! O Ρούνεϊ που έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Γουέλμπεκ το πήρε πάνω του, για τα όσα... δεν έχει κάνει με την ομάδα. Έτσι, μόλις στο 10' έπιασε απίστευτη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και άνοιξε το σκορ. Τα πράγμα έγιναν καλύτερα για τη Γιουνάιτεντ, με το Ετιχάντ όμως να παίρνει φωτιά, αφού στο τάκλιν του Κομπανί, ο Φόι του έδωσε απευθείας κόκκινη, εξαντλώντας την αυστηρότητά του...
Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να πιέζει και στο... 40' το σκορ ήταν 3-0 και όλοι θυμήθηκαν την εξάρα στο ματς πρωταθλήματος και την μεγάλη εκδίκηση. Στο 30' ο Γουέλμπεκ με ένα απίστευτο γυριστό πέτυχε το 2-0, στο 40' κέρδισε πέναλτι και ο Ρούνεϊ με... δεύτερη προσπάθεια σημείωσε το 3-0.
Το ξεκίνημα πάντως του β' μέρους ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ότι περίμεναν όλοι. Η Σίτι μπήκε επιθετικά στο 47' ο Κολάροφ με φάουλ έβαλε την ομάδα του ξανά στο ματς. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και ο Φέργκιουσον στο 60' πέρασε τον Σκόουλς για να βοηθήσει με την εμπειρία του. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε, ο έμπειρος μέσος που το καλοκαίρι είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει όπως παλιά, προσπάθησε, όμως η δίψα της Σίτι για ανατροπή έφερε... αποτέλεσμα στο 64' όταν ο Αγκουέρο πέτυχε το 3-2. Η ομάδα του Μαντσίνι πίεσε, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κολάροφ στο τέλος, ωστόσο η ανατροπή δεν έγινε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου