ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Σόου Ρονάλντο στη Μάλαγα!


Με σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο και ακόμα ένα χατ τρικ, η Ρεάλ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μάλαγα με 4-0 και περιμένει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση του «Καμπ Νου» με τη Σεβίλλη που ξεκινά σε λίγα λεπτά για να δει, αν θα παραμείνει στην κορυφή ή θα την προσπεράσουν οι «μπλαουγκράνα».

Ρεάλ και Ρονάλντο ήταν «χάρμα ιδέσθαι» για 45 λεπτά. Οι Καστιγιάνοι ήταν ασταμάτητοι με τη Μάλαγα να προβάλει αντίσταση και να αμφισβητεί τη «βασίλισσα» μόνο στο β' ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν, ήδη, στο 4-0. Το ματς του «Ροσαλέδα» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «μπλάνκος». Μόλις στο 11' οι Μαδριλένοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Ιγκουαΐν και ουσιαστικά έστειλαν προμήνυμα για την καταιγίδα που θα ακολουθούσε.



Το εκπληκτικό 3ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Στο 24', λοιπόν, ο Ρονάλντο μετά από μπαλιά «πάρε-βάλε» του Ντι Μαρία, τον οποίο, μάλιστα, συνεχάρη με χειραψία ο πάντα απαιτητικός Ζοσέ Μουρίνιο, έκανε το 2-0 για να έρθει ο Πορτογάλος σταρ στο 28' με σουτ να γράψει το 3-0. Η Ρεάλ, όμως, δεν κατέβασε το πόδι από το γκάζι, συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 38' ο «CR7» έγραψε το 4-0 με τη Μάλαγα στην επανάληψη να επιδιώκει το γκολ της τιμής, να ΄χει ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χοακίν στο 49', όμως χωρίς εν τέλει να φθάσει σ' αυτό το ένα γκολ.


Τα 1-0 του Ιγκουαΐν!
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Σανταντέρ - Εσπανιόλ 0-1 (56' Γκαρσία)
Χιχόν - Γρανάδα 2-0 (6' Μπαράλ, 42' Αντρέ Κάστρο)
Μάλαγα - Ρεάλ (11' Ιγκουαΐν, 24', 28', 38' Κριστιάνο Ρονάλντο)
Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη (23.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου