ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ντεσάν: "Καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης"


Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τους "ερυθρόλευκους" και την ατμόσφαιρα που περιμένει στον Πειραιά.Σε δηλώσεις που έκανε σε γαλλικά ΜΜΕ, ο Ντιντιέ Ντεσάν αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό αγώνα της Τρίτης (13/9) με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς της Μαρσέιγ:Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό, το Champions League είναι η σπουδαιότερη διοργάνωση. Το καλύτερο θα ήταν να κερδίσουμε το Σάββατο τη Ρεν για πολλούς λόγους και ένας από αυτός είναι πως στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. 
Θα αγωνιστούμε μέσα σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, με μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές και δεν έχει παίξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μέχρι τώρα", είπε ο πρώην τεχνικός της Μονακό, που με τους Μονεγάσκους είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" χάνοντας με 1-0.
"Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας αυτής. Πριν από το παιχνίδι αυτό όμως είναι το Σάββατο (σ.σ. με τη Ρεν) 
Με απουσίες κόντρα στη Ρεν
Η Μαρσέιγ θα κοντραριστεί απόψε (10/9) με τη Ρεν στο "Βελοντρόμ". Ο Ντεσάν πονοκεφαλιάζει για τις πολλές απουσίες που έχει, (ειδικά στην άμυνα) καθώς κόντρα στην ομάδα της Βρετάνης ο καταγόμενος από τη γαλλική πλευρά της Βασκονίας τεχνικός, δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στους: Νικολά Ν'Κούλου, Στεφάν Μ'Μπιά, Αντρέ Αγιού (τιμωρημένος ο πρώτος, τραυματίες οι άλλοι δύο).
Η αποστολή των Μασσαλιωτών για το ματς με τη Ρεν: (Τερματοφύλακες) Μανταντά, Μπρασιλιανό - (Αμυντικοί) Αθπιλικουέτα, Φανί, Ντιαβαρά, Μορέλ, Τραορέ, Σαμπό - (Μέσοι) Ντιαρά, Καμπορέ, Σεϊρού, Λ. Γκονσάλες, Βαλμπουενά, Αμαλφιτανό - (Επιθετικοί) Τζ. Αγιού, Ρεμί, Ζινιάκ, Γκαντί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου