ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβλήθηκε το Ξάνθη - ΑΕΚ λόγω... ΔΕΘ!


Τι και αν επιστρέφει ο Αστέρας Τρίπολης; Και η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague θα έχει τελικά μόνο 5 αναμετρήσεις, καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας της Ξάνθης με την ΑΕΚ!

Η απόφαση της αναβολής της αναμέτρησης, που είχε οριστεί από τη διοργανώτρια για το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου στις 17:15 στα Πηγάδια, ελήφθη από τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, μετά από σχετική εισήγηση της Αστυνομίας.Αιτία οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν για την αστυνόμευση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο (10-11/9), στο οποίο θα βρίσκεται στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
«Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η σχετική ανακοίνωση της SuperLeague: «Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».
Ετσι, η 2η αγωνιστική θα έχει 5 αγώνες, καθώς δεν έχουν οριστεί και οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, που είχαν κληρωθεί να αγωνιστούν με την Ομάδα Α και την Ομάδα Β.
Πάντως, δεν αποκλείεται οι 5 αγώνες να γίνουν 4, καθώς οι πληροφορίες φέρουν τον Ηρακλή να είναι διατεθειμένος να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα για να μην γίνει η Κυριακάτικη (11/9) αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου