ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Γκάφα με Φορλάν, δεν παίζει στους ομίλους


Στην Ίντερ όταν αγόρασαν τον Ντιέγκο Φορλάν τον προόριζαν για άμεσο αντικαταστάτη του Σάμουελ Ετό. Ξέχασαν απ’ ότι φαίνεται να ρωτήσουν κάτι βασικό και η UEFA τους έφερε προ εκπλήξεως.Συγκεκριμένα οι κυπελλούχοι Ιταλίας δήλωσαν τον Ουρουγουανό στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η UEFA τους ενημέρωσε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αυτό γιατί συμμετείχε στους αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Στρόμσγκοντσετ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Το λάθος που έκαναν οι "νερατζούρι" είναι ότι δεν διάβασαν καλά τους κανονισμούς της UEFA, οι οποίοι αναφέρουν πως ένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους των δύο διοργανώσεων της, αν η ομάδα του έχει προκριθεί στα πλέι οφ. Ακόμα και αν αυτός δεν έχει παίξει, όπως συνέβη με τον 32χρονο επιθετικό.
Ο Φορλάν έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά τον Ιανουάριο, ενώ από τη στιγμή που δηλώθηκε το όνομα του στη λίστα δεν μπορεί να σβηστεί. Κρίμα για τους Λουκ Κασταϊνος και Αντρέα Πιόλι, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου