ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κ. Παπαδόπουλος: "Ευχαριστώ τον Σάντος"

Τα νέα πρόσωπα είχαν την τιμητική τους στην πρώτη συνάντηση των διεθνών το μεσημέρι της Δευτέρας στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ενόψει του αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012 κόντρα στη Μάλτα το ερχόμενο Σάββατο (4/5) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Σάλκε. "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνει. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα και θα δουλέψω σκληρά. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν θερμά, ξέρω αρκετούς κι αυτό είναι πολύ καλό για μένα. Η κλήση μου στην Εθνική είναι ό,τι καλύτερο μου 'χει συμβεί και θέλω να δουλέψω σκληρά".
Σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Μάλτα ο Βαγγέλης Μόρας."Η Μάλτα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα αυτό που λέμε ισχύει και τώρα. Είμαστε φαβορί, παραμένουμε πρώτοι, αλλά μόνο με καλές εμφανίσεις μπορούμε να κρατήσουμε την πρωτιά κι όχι με εμφανίσεις σαν αυτή της Μάλτας. Θέλει συγκέντρωση και δουλειά'.
Αναφερόμενος στη μάχη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο τόνισε: "Θα γίνει μάχη. Ολες οι ομάδες παλεύουν για την πρώτη θέση, σίγουρα είναι πολύ καλό γιατί κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο, αλλά εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα. Πρέπει να νικήσουμε τη Μάλτα και να συνεχίσουμε".
Δεν έκρυψε μάλιστα ότι περιμένει το γήπεδο γεμάτο: "Το γήπεδο εννοείται ότι το θέλουμε γεμάτο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς αυτό με τη Μάλτα, να έρθουν να μας στηρίξουν", ενώ για την εμφάνιση στο προηγούμενο ματς ανέφερε: "Σίγουρα δεν παίξαμε καλά στη Μάλτα, αν ήταν άλλη ομάδα μπορεί να χάναμε".
Τέλος σχολιάζοντας τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού είπε : "Πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο κ. Σάντος, έχει καλά αποτελέσματα. Ολοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, δεν είναι αδιάφοροι κι αυτό είναι προς όφελος της Εθνικής".
Την αναμέτρηση του Σαββάτου θα σφυρίξει ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σάντσουκ-Μπορκόβσκι και 4ο τον Ρόμπερτ Μάλεκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου