ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σπανός: "Η διορία στον Δώνη τελείωσε"


Ο Γιώργος Σπανός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (30/05) σημείωσε ότι η διορία που είχε δώσει στον Γιώργο Δώνη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι θα κάνει με το μέλλον της καριέρας του, τέλειωσε και ως εκ τούτου παραμένει στον πάγκο της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν."Η διορία που είχαμε δώσει στον Γιώργο Δώνη τελείωσε.  Πλέον πορευόμαστε μαζί και την επόμενη σεζόν και ήδη σχεδιάζουμε την ομάδα της ερχόμενης περιόδου", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ατρόμητου.

"Το βήμα παραπάνω"
Νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της Περιστεριώτικης ΠΑΕ είχε αναφερθεί στα εισιτήρια διαρκείας για τα οποία και παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου “Χαίρομαι που οι οπαδοί μας αποκτούν τοπική συνείδηση. Βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους κι αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας . Δυστυχώς ο τελικός του Κυπέλλου ήταν μια θλιβερή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά εμείς έχουμε ένα στόχο. Αν κρατήσουμε έστω και το 50% του κόσμου που ήρθε στο ΟΑΚΑ θα έχουμε κάνει ένα βήμα παραπάνω. Ο Ατρόμητος δεν βασίζεται στους μεγάλους χορηγούς αλλά μόνο στην αγάπη του κόσμου του”.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό μέλλον της ομάδας τονίζοντας “Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη ανανέωση της ομάδας ώστε να συμμορφωθούμε και στις νέες επιταγές της UEFA. Να στηρίξουμε εμπράκτως των Έλληνα ποδοσφαιριστή και να δουλέψουμε με τις ακαδημίες. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε το ίδιο και περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με πέρυσι. Ο Ατρόμητος θα απλώνει το πάπλωμα μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια του” κατέληξε ο Γιώργος Σπανός.
Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο υπεύθυνος της ΠΑΕ για τα εισιτήρια Γιώργος Χατζής, οι εκπρόσωποι των Φενταγίν και της Λέσχης φίλων Ατρομήτου, των παλαιμάχων καθώς και ο κ. Δ. Κελάφας εκπρόσωπος της ήσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου