ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Καθηλώνει το Clasico. Θα το δουν 500 εκ. άνθρωποι


Παγκόσμιo παροξυσμό δημιουργεί το “Clasico” που θα φιλοξενήσει το βράδυ του Σαββάτου (23:00) το Μπερναμπέου.

Περισσότεροι από 500 εκ. τηλεθεατές σε κάθε γωνία του πλανήτη αναμένεται να στηθούν μπροστά στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τις μονομαχίας των Ρονάλντο -Μέσι και των Μουρίνιο-Γκουαρδιόλα σημειώνοντας νέο ρεκόρ μετά τα 420 εκ. που είχαν συντονιστεί στην πρώτο αγώνα.

Στην αύξηση του αριθμού δεν βοηθάει μόνο το 5-0 του πρώτου παιχνιδιού αλλά και το ότι διεξάγεται Σάββατο , σε αντίθεση με εκείνο του Καμπ Νου τον περασμένο Νοέμβριο που είχε γίνει μια λιγότερο εμπορική ημέρα όπως είναι η Δευτέρα.

Η συγκεκριμένη ημέρα εξυπηρετεί και τις ασιατικές χώρες αφού στην Σεούλ, το Τόκυο και την Σαγκάη θα παρακολουθήσουν την σπουδαία αναμέτρηση νωρίς το πρωί...

Όμως ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία το “Clasico” μαγνητίζει . Στο Ελ Σαλβαδόρ γνωστή εφημερίδα της χώρας διαφημίζει τον αγώνα έχοντας δημιουργήσει τις φιγούρες των Μέσι και Τσάβι από χαρτόνι σε φυσικό μέγεθος προκειμένου να φωτογραφίζονται οι πολίτες μαζί τους.

Η μονομαχία της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα θα φτάσει ακόμη και στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Σαχάρα μέσω του Al Jazeera. Μάλιστα οι ντόπιοι τους έχουν χωρίσει στα δύο με τον κεντρικό δρόμο να αποτελεί την οριογραμμή ανάμεσα στους φίλους των “Μπλαουγκράνα” και αυτούς των “Γκαλάκτικος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου