ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ρονάλντο: «Στον τελικό με Μάντσεστερ»

Ο τελικός του Γουέμπλει αργεί, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε από τώρα ότι η επιθυμία του είναι να βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, παραχώρησε δηλώσεις σε βρετανικά μέσα υποστηρίζοντας: «Φυσικά και θέλω να παίξει η Ρεάλ με τη Μάντσεστερ στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Κάτι τέτοιο θα με έκανε πολύ πολύ χαρούμενο. Έχω ακόμα πολλούς φίλους εκεί, αναμνήσεις, και θα μου άρεσε πολύ αν συνέβαινε. Πέρασα έξι πολύ όμορφα χρόνια εκεί».

Σε αυτό το σημείο όμως φαίνεται πως θυμίθηκε την Μπαρτσελόνα και… προσγειώθηκε τονίζοντας: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι τον τελικό», προσθέτοντας για τις αναμετρήσεις στους ημιτελικούς με τους «μπλαουγκράνα»: «Δεν μου αρέσει η λέξη εκδίκηση. Αυτή τη στιγμή εμείς ( Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Κάθε άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα κάτσει και θα παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε βελτιωθεί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου