ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Κούπερ και Ντούσαν για ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Χάβος θα αποτελέσει εκτός απροόπτου παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά τα πλέι οφ και τα δυο ονόματα που «παίζουν» δυνατά για τον προπονητικό θώκο του Δικεφάλου είναι αυτά του Έκτορ Κούπερ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η απόφαση του Θόδωρου Ζαγοράκη είναι να προχωρήσει χωρίς τον Μάκη Χάβο στη νέα χρονιά, εκτός και αν αλλάξει δραματικά η εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και ήδη τα πρώτα σενάρια για την αντικατάσταση του έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ που έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο Δικέφαλος και έχει αρκετούς θαυμαστές στην Τούμπα. Μάλιστα σύμφωνα με τον «Φίλαθλο» ο Δικέφαλος έκανε ήδη μια κρούση στον μάνατζερ του πρώην προπονητή του Άρη που δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα ο αργεντινός να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο άλλος υποψήφιος που το όνομα του ακούγεται έντονα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τις πληροφορίες περί φλερτ των δυο πλευρών να διαρρέουν από την πλευρά του Σερβοέλληνα τεχνικού. Ο «Ντούσκο» έχει, ήδη, στα χέρια του μια πρόταση από την Καβάλα, ωστόσο δεν προκρίνεται στις επιλογές Ζαγοράκη που θα στραφεί προς τον Μπάγεβιτς μόνο αν δεν προχωρήσουν οι λύσεις από το εξωτερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου