ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

«Τσάκισε» τη Γιουνάιτεντ!

Από όλες τις απόψεις «πόνεσε» τη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Μορένο. Πρώτα «τσάκισε» το πόδι του Σο και μετά υπέγραψε μεγάλη νίκη της Αϊντχόφεν (2-1). Επέστρεψε με νίκη η Βόλφσμπουργκ, 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Με τον Μορένο να γίνεται από αρνητικός πρωταγωνιστής στον τραυματισμό του Σο, σκόρερ και να σημαίνει την αντεπίθεση, η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανατροπή, για τον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Βόλφσμπουργκ επιβλήθηκε 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επιστρέφοντας με νίκη στο θεσμό μετά από 6 χρόνια απουσίας.
Αϊντχόφεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λουκ Σο, η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με ανατροπή. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενος ο Μέμφις Ντεπάϊ στο 41’, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του, ωστόσο η αντίδραση των Ολλανδών ήρθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Θετικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο «δράστης» του τραυματισμού του Σο, Μορένο, που ισοφάρισε στο 41’.
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν εκ νέου, αυτή τη φορά με τον Ναρσίνγκ στο 57’, παίρνοντας εν τέλει τη νίκη και συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τη Γιουνάιτεντ να μην έχει νικήσει ποτέ στην έδρα των Ολλανδών.
Σκόρερς: Μορένο 45+2’, Ναρσίνγκ 57’ – Ντεπάϊ 41’
Βόλφσμπουργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από έξι χρόνια απουσίας, η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» ξεκίνησαν όπως και το 2009, με εντός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αυτή τη φορά με 1-0, χάρη σε γκολ του Τζούλιαν Ντράξλερ στο 40’.
Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού, οι Γερμανοί επέβαλαν το ρυθμό τους, κάτι που αποτυπώνεται και από τις τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων. Με το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώθηκε η παράδοση, που θέλει τους Ρώσους να ηττώνται πάντα σε επίσκεψή τους στη Γερμανία (πλέον μετρούν 5 ήττες σε ισάριθμα ματς). 
Σκόρερς: Ντράξλερ 40’
Βαθμολογία 
Αϊντχόφεν 3 (2-1)
Βόλφσμπουργκ 3 (1-0)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 (1-2)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 (0-1)
Επόμενη αγωνιστική
(2η - 30/9)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βόλφσμπουργκ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αϊντχόφεν  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου