ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Μοιρασιά» στο «Σαν Σίρο» για Μίλαν και Μπάρτσα

Με άμυνα που τσάκιζε κόκαλα η Μίλαν απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Σαν Σίρο». Ετσι οι «μπλαουγκράνα» παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς και οι «ροσονέρι» στην δεύτερη με 5. Στην Γλασκόβη, η Σέλτικ πέτυχε την πρώτη της νίκη με 2-1 εις βάρος του Αγιαξ και πήρε το πάνω χέρι για την 3η θέση.
Βραζιλιάνικος μπελάς για τη Μπάρτσα…
Η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ. Πικέ και Μασεράνο τα έκαναν μούσκεμα σε βαθιά μπαλιά, ο Ρομπίνιο έκλεψε, συνδυάστηκε με τον συμπατριώτη του Κακά και από κοντά νίκησε τον Βαλδές για το 1-0.
Η Μπαρτσελόνα απάντησε στο 23'. Ο Ινιέστα μετά από λάθος στο κέντρο, έδωσε στον Μέσι αυτός σύγκλινε από τα δεξιά στο κέντρο και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε. Για τον Αργεντινό αυτό ήταν το 63ο του τέρμα στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 81 αγώνες.
Οι «ροσονέρι» έχασαν πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 28' όταν μετά από κακή έξοδο του Βαλδές η κεφαλιά του Μεξές πέρασε μόλις άουτ.
Στο 51' ο Ρομπίνιο βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βαλδές αλλά αδράνησε και έχασε την ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή. Στη συνέχεια η Μπάρτσα είχε δύο καλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη αλλά ο Αμέλια νίκησε τους Μέσι και Νεϊμάρ.
ΓΚΟΛ: 9' Ρομπίνιο - 23' Μέσι
ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάντ, Μοντολίβο, Ντε Γιόνγκ, Μουντάρι, Μπίρσα (80' Πόλι), Κακά (71' Εμάνουελσον), Ρομπίνιο (64' Μπαλοτέλι).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Ματσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις (74' Φάμπρεγας), Μέσι, Νεϊμάρ (81' Πέδρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου