ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Στην Ρεάλ ο Μπέιλ με 120 εκ. ευρώ

Σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμάται ότι έχει έρθει η Τότεναμ για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ έναντι του αστρονομικού ποσού των 120.000.000 ευρώ!
Σίγουρη θεωρεί τη μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης η ισπανική "AS" καθώς σε δημοσίευμά της στην έκδοση της Πέμπτης κάνει λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τη Ρεάλ να αποκτά τον Ουαλό έναντι 120.000.000 ευρώ.
Ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, είχε επιβεβαιώσει την Τετάρτη (31/7) τις επαφές που είχαν οι δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για συμφωνία.
Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ωστόσο που ήθελαν την Ρεάλ να παραχωρεί στα "σπιρούνια" τον Ντι Μαρία και τον Μοράτα ως έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Μπέιλ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν γίνεται πάντως περαιτέρω λόγος για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.
Πρώτος στόχος της Τότεναμ σε περίπτωση που προσθέσει τα 120.000.000 ευρώ στο ταμείο της είναι η απόκτηση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος βρίσκεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "AS", σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με την Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου