ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Και επίσημα ο Γιαννιώτας στη Φορτούνα!

Την απόκτησή του Γιάννη Γιαννιώτα ανακοίνωσε και επίσημα η Φορτούνα Ντίσελντορφ μόλις λίγες ώρες μετά την ανάρτηση φωτογραφίας από τον παίκτη στο Facebook με τη φανέλα της ομάδας.
Ο Γιαννιώτας, λοιπόν, υπέγραψε έως το 2016 με τους Γερμανούς που θα πληρώσουν περίπου 450.000 ευρώ στον Αρη, πήρε τη φανέλα με το νούμερο «22» στην πλάτη και δήλωσε έτοιμος να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα.
«Οι άνθρωποι της Φορτούνα δούλεψαν σκληρά για μένα, πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ, με ένα σπουδαίο γήπεδο», είπε ο πρώην πλέον άσος του Αρη. «Πάντα ήθελα να παίξω στη Γερμανία», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω ώστε να ειστρέψει η Φορτούνα στη Μπουντσελίγκα».
Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Γερμανών, Μαρκ Ούλσχεφερ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον παίκτη τονίζοντας πως έχει περιθώρια βελτίωσης.
«Ο Γιάννης έχει παίξει σε πολλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και στην κορυφή, τον χαρακτηρίζει η προθυμία να τρέχει, είναι ταχύς και ευέλικτος», είπε και κατέληξε: «Έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης».
Τι είχε γίνει νωρίτερα στην υπόθεση Γιαννιώτα
Τη μεταγραφή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε με ανάρτηση φωτογραφίας με τη φανέλα της νέας του ομάδας στο προφίλ του στο Facebook o πρώην, πλέον, άσος του Αρη, Γιάννης Γιαννιώτας.
Ο Ελληνας διεθνής φρόντισε να ανακοινώσει τη μεταγραφή. «Σήκωσε» στο προφίλ του στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία κρατώντας στα χέρια τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο Γιαννιώτας διάλεξε το νούμερο 22 στη Φορτούνα, ενώ είναι περιχαρής για το γεγονός ότι ανοίγει τα «φτερά» του για μια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, όπως η Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου