ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τέλος καριέρας για τον Χάινκες

Δε θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Γιούπ Χάινκες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο έμπειρος τεχνικός έλαβε τελικά την απόφαση να μην αναζητήσει την τύχη του εκτός της πατρίδας του, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Χάινκες αποφάσισε να αποχωρήσει μετά την πιο επιτυχημένη σεζόν της καριέρας του, όπου κατέκτησε το τρεμπλ που με τους Βαυαρούς και τόνισε στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel» πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη.
Ο ίδιος τόνισε για την απόφασή του: «Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αύριο, αφού δεν πρόκειται να καθίσω στον πάγκο άλλη ομάδας. Είχα μια αξιοπρεπή έξοδο από το ποδόσφαιρο».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη του στη Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα: «Ήταν η σωστή επιλογή. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Εάν η διοίκηση δεν είχε βρει προπονητή, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για εμένα, αλλά και πάλι έχουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Γκουαρντιόλα έχει ένα τέλειο σύνολο να δουλέψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου