ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Καραγεωργίου στην Ξάνθη

Με μια λιτή ανακοίνωση όπως συνηθίζει η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι προπονητής της ομάδας για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε σχετικά γρήγορα και συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, για να αναλάβει τους «Ακρίτες» την επόμενη χρονιά
Η ανακοίνωση της Ξάνθης: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου»
Ο νέος προπονητής της Ξάνθης είναι γνωστός στον σύλλογο, αφού έχει κατσει άλλες δυο φορές στον πάγκο της ομάδας ενώ ήταν και παίκτης των «Ακριτών» στο παρελθόν. Μάλιστα ο 50χρονος προπονητής καταφέρε στην δεύτερη θητεία του να βγάλει την Ξάνθη στην Ευρώπη.
Έτσι , αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Καραγεωργίου κάθεται στον πάγκο της Ξάνθης. Την πρώτη φορά που είχε διατελέσει προπονητής των «Ακριτών» ήταν την σεζόν 1999-2000 και τότε είχε διπλό ρόλο ως παίκτης -προπονητής. Το δεύτερο πέρασμα του ήταν το 2001-02, όταν και μετακινήθηκε από τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ σε προπονητή μετά την παραίτηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα και τότε η Ξάνθη είχε βγει Ευρώπη. Τελευταία ομάδα του Καραγεωργίου ήταν ο Παναιτωλικός, από όπου και παραιτήθηκε στις 23/1 φέτος.
Βάσει της ανακοίνωσης ο Καραγεωργίου αναλαμβάνει την επόμενη σεζόν άρα μέχρι το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό (10/5) στον πάγκο της Ξάνθης αναμένεται να είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το όνομα του Καραγεωργίου στην Ξάνθη δεν ήταν το αναμενόμενο διότι «έπαιζαν» πολύ δυνατά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο Άκης Μάντζιος. Όμως, ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε την «έκπληξη» και εμπιστεύτηκε την ομάδα του σε ένα από τα αγαπημένα του παιδιά ακολουθώντας μια δοκιμασμένη συνταγή του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου