ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ματσάρα, έμεινε εκτός η Ξάνθη

Οι Ακρίτες πάλεψαν σαν παλικάρια με δέκα παίκτες από το 30', έκαναν ανατροπή, όμως στο τέλος δέχθηκαν την ισοφάριση (3-3) από τον Πανιώνιο και έμειναν εκτός playoffs.
Ενα από τα καλύτερα ματς όλη της χρονιάς έγινε στην Νέα Σμύρνη ανάμεσα στους Κυανέρυθρους και την Ξάνθη, η οποία ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική να μπει στα playoffs. Αυτό δεν έγινε τελικά αφού το 3-3 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα άφησε τους Ακρίτες αδιάφορους την τελευταία αγωνιστική.
Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι αφού μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μάνταλος τσίμπησε τη μπάλα από τον προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στη συνέχεια του αγώνα και είχε φάσεις με Μάνταλο (17') και Σολτάνι (23'), όμως τα πάντα άλλαξαν στο 30' όταν ο Μαρίν είχε κοκορομαχία με τον Γουνδουλάκη και είδε απευθείας κόκκινη, ενώ ο Ελληνας άσος, κίτρινη κάρτα.
Ο Πανιώνιος χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα όταν μετά από συρτή σέντρα του Σάμαρη από δεξιά, ο Αραβίδης έκανε το κοντρόλ και αφού γύρισε ωραία το σώμα του, νίκησε τον Λοντίγκιν με το δεξί για το 1-1. Το ημίχρονο βγήκε με αυτό το σκορ καθώς στο 42' ο Μαρσελίνιο βρέθηκε φάτσα με τον Γιαννακόπουλο, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ!
Η επανάληψη ήταν όλα τα λεφτά με γκολ και φάσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο στα γήπεδα της Super League. Στο 49' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν με μαγικό τακουνάκι ο Γουνδουλάκης έβγαλε μόνο του τον Κολοβό, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ α τετ (2-1). Η Ξάνθη δεν άργησε να αντιδράσει παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Για να γίνει αυτό βέβαια, χρειάστηκε η βοήθεια ενός παίκτη του Πανιωνίου. Μετά από φάουλ του Μάνταλου από πολύ πλάγια, ο Σάμαρης πήγε να βάλει το πόδι του και να διώξει, όμως... άλλαξε γνώμη και άφησε τη μπάλα να περάσει και να πάει στα δίχτυα για το 2-2!
Στο επόμενο κομμάτι του αγώνα οι ευκαιρίες ήταν για την Ξάνθη. Στο 60' ο Γιαννακόπουλος έβγαλε την κεφαλιά του Σολτάνι, στο 64' ο Μαρσελίνιο έχασε τετ α τετ και στο 69' είχε δοκάρι με ωραίο αριστερό από πλάγια θέση, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν στο 73' με φάση με τον Ντούνη. Στο 84' η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι από τον Μαρσελίνιο, ό οποίος αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο σε open play, το έκανε από τα 11 βήματα για το 2-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88' ο Κουλουχέρης με προβολή μετά από κόρνερ του Ντούνη κόβοντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχε η Ξάνθη για να τερματίσει στην πρώτη 5άδα.
Πανιώνιος (Γιανακόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (61' Παναγιωτούδης), Σάμαρης (71' Ντούνης), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Μενδρινός.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Μάνταλος (86' Πρίττας), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Σολτάνι (81' Σμιθ), Γούτας, Ντιέ (70' Ντάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου