ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Φάμπρι... the end!

Όπως αναμένονταν από το βράδυ του Σαββάτου μετά το... άδειασμα της διοίκησης στις δηλώσεις του, ο Φάμπρι αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και αναμένεται η ανακοίνωση! Aναλαμβάνει ο Βονόρτας!
Ο Ισπανός αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και την ήττα από τον Πλατανιά στις δηλώσεις του τόνισε οι παίκτες του δεν έχουν «αρχ...α»! Η δήλωση αυτή ενόχλησε προφανώς και λίγα λεπτά αργότερα οι «κύκλοι» της πράσινης ΠΑΕ πήραν το μέρος των παικτών εκφράζοντας την αντίθεση τους στα όσα είπε ο Φάμπρι!
Αυτό ήταν και η... αρχή του τέλους. Από εκείνη την στιγμή και μετά ήταν κάτι σαν... ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό αφού η παρουσία του στην προπόνηση της Τρίτης απέναντι σε παίκτες που... ευνούχισε στις δηλώσεις του θα ήταν ένα «μπουρλότο στην Παιανία»! Έτσι από ώρα σε ώρα η ΠΑΕ θα εκδώσει την επίσημη ανακοίνωση έκανε για το τέλος της σύντομης συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό που μάλλον θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όλους.
Πλέον από την στιγμή που χρόνο για αναζήτηση δεν υπάρχει, υπηρεσιακός τεχνικός για τα επόμενα τρία ματς (και τα πλέι οφ αν πάει ο Παναθηναϊκός) αναλάμβάνει ένας άνθρωπος της Παιανίας! Ο παλαίμαχος άσος Γιάννης Βονόρτας που ήταν και βοηθός του Ρότσα πριν μερικούς μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου