ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο... Πρίγκιπας του Βόλου!

Ο Σούλης έκανε ΜΑΤ στον Ντούσαν! Ο Ράντμαν έκανε το μοιραίο λάθος στο 91', ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρόκριση στο Περιστέρι (2-2) και το σοκ είναι μεγάλο για το δις φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος!                    
Έτσι έπαιξαν
Με 4-3-3παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ράντμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Γιαννούλης αριστερά, ο Σκόνδρας δεξιά, με τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη να αποτελούν τα δυο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, ο Επστάιν αριστερά, ο Μπέλιτς δεξιά και ο Καραμάνος στην κορυφή.
Από τη μεριά του, ο Σούλης Παπαδόπουλος προτίμησε το 4-2-3-1. Ο Γκίτκος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά ο Γκότοβος, δεξιά και οι Κατσιαρός, Γόγολος. Αμυντικά χαφ οι Τσιάτσιος, Πινδώνης, με τους Ογιαρντίμπε, Γένκα, Μπολάτι να αποτελούν την τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπακαγιόκο.
Γκολ με το... καλησπέρα
Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς και με το... καλησπέρα ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Σκόνδρας γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή και ο Επστάιν με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του.
«Αφεντικό» ο Ατρόμητος, ανύπαρκτος ο Βόλος
Έτσι, έβαλε νωρίς τις βάσεις για τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάει στην ανάπαυλα με προβάδισμα ενός ακόμη τέρματος, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και παρουσίαζε αρκετά κενά στην άμυνα. Στο 22΄ο Επστάιν γύρισε στον Μπρίτο, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο γύρισμα του τελευταίου τρία λεπτά αργότερα Καραμάνος και Μπέλιτς δεν μπόρεσαν να σπρώξουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Ένα σουτ του Λαζαρίδη στο 35' δεν ανησύχησε τον Γκίτκο, ενώ στο 44' οι γηπεδούχοι έφτασαν μια... ανάσα απ' το 2-0. Ο Μπρίτο εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και έφτασε στον Επστάιν που έκανε το σουτ, αλλά αυτό έφυγε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκίτκου.
Επανάληψη και ισοφάριση!
Με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και στην επανάληψη οι Βολιώτες ισοφάρισαν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Γένκα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, υπήρξε μια σύγχηση στην άμυνα του Ατρομήτου, με τους Ράντμαν και Γιαννούλη να μη διώχνουν σωστά την μπάλα, η οποία έφτασε στον Πινδώνη. Αυτός έκανε το σουτ και ισοφάρισε για τους Θεσσαλούς.
Απείλησε ο Βόλος, «χτύπησε» ο Λαζαρίδης
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλη μια καλή ευκαιρία στο 55', με τον Ράντμαν να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπακαγιόκο. Όμως, στη συνέχεια, ο Ατρόμητος πήρε και πάλι τα ηνία και έχασε αρκετές φάσεις μέχρι να φτάσει στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Ο Γκίτκος «έβγαλε» το σουτ του Δημούτσου στο 67', αλλά και την κεφαλιά του Κούτσι τέσσερα λεπτά αργότερα και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο στο 72'. Τελικά, το τέρμα ήρθε για την ομάδα του Μπάγεβιτς στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Επστάιν να εκτελεί το κόρνερ, τον Ιγκλέσιας να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Λαζαρίδη τη δεύτερη, με την οποία σκόραρε από κοντά. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο κλασσικές ευκαιρίες με τον Ιγκλέσιας και τον Κούτσι στο 80' και στο 83', αντίστοιχα, και δεν μπόρεσαν να προκριθούν.
2-2 και ο Βόλος στους «16»
Ο Ανιέτε Κουίντα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα ξεγέλασε τον Ράντμαν, που δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της, και η ομάδα του Βόλου πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Σάκη Τσιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου