ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

«Πασάς» παντού!

Μετά το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα επελαύνει και στο Κύπελλο. Οι Ηπειρώτες πέρασαν για πλάκα το εμπόδιο του Πανσερραϊκού επικρατώντας στις Σέρρες με 2-0 και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου.Στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία να βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς, όσους και οι Λεβαδειακός και Πανιώνιος, παίζοντας ειδικά το τελευταίο διάστημα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως εκτός της Σούπερ Λίγκας επελαύνει και στο Κύπελλο. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχοντας κερδίσει με 1-0 στα Γιάννενα, επικράτησε με 2-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού και πήρε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.
Μια πρόκριση που ειδικά στην σημερινή αναμέτρηση άξιζε στον απόλυτο βαθμό, καθώς σε όλη την διάρκεια είχε τον έλεγχο και με γκολ των Νικλητσιώτη στο 34' και του Ίλιτς στο 56' έφτασε στο χαλαρό 0-2, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ
Έκανε ότι ήθελε
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει πιο δυνατά και να κάνει δυο σουτ με τους Κιάσο και Ανάκογλου χωρίς όμως να απειληθεί η εστία του ΠΑΣ. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο έλεγχος ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 16' έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία όταν ο Ντε Βινσέντι αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Ίλιτς προτίμησε να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Η πίεση συνεχιζόταν και καρποφόρησε στο 34' όταν ο Νικλητσιώτης μπήκε από αριστερά πήγε να κάνει την σέντρα σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Ένα γκολ που ουσιαστικά έδινε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους που έπρεπε να δεχθούν τρία τέρματα για να αποκλειστούν.
Γκολ στην αρχή και τέλος
Στην επανάληψη τα πάντα κρίθηκαν στο 56', όταν ο Ίλιτς μετά από εξαιρετική πάσα του Ντε Βινσέντι έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν το κουράγιο να αντιδράσουν και το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν μια ευκαιρία με τον Κιάσο στο 89', όταν ο Ταμπάσης έδιωξε σε κόρνερ δικαιολογώντας το μεροκάματό του μιας και σε όλο το υπόλοιπο ματς ήταν θεατής.
Στον επόμενο γύρο ο ΠΑΣ Γιάννινα στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα.
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (69' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (59' Παντελιάδης), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55' Δ. Τριανταφύλλου), Σερέκας.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (62' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (70' Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81' Ιωάννου), Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου