ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τα... κρέμασε ο Σέβα!

Ο Αντρέι Σεβτσένκο αποφάσισε να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του, αποκάλυψε ότι κρεμάει τα παπούτσια και του και σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική.
Το είχε πει μετά το Euro ότι οι πιθανότητες να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο ήταν 50-50. Κάτι άλλο ήταν στην άκρη του μυαλού του και τελικά τον κέρδισε, παρά την επιθυμία της Ντιναμό να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του. Ακόμη ένας τεράστιος επιθετικός των τελευταίων ετών αποφάσισε να ρίξει την αυλαία στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Αντρέι Σεβτσένκο, που τελικά πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Η αποκάλυψη έγινε στο παιχνίδι της Ντιναμό με την Γκόβερλα την Παρασκευή (27/07), με τον Σέβα να δηλώνει ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική. Ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με 67 γκολ, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Μίλαν με 175, κορυφαίος σκόρερ της Ουκρανίας με 48 και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας (2004) έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στην Αγγλία για το Euro. Το Σάββατο (28/07) θα δώσει συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινώσει το ξεκίνημα της πολιτικής του σταδιοδρομίας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου