ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το 2Χ2 ο Ατρόμητος

Ακόμα μία καλή για τα δεδομένα της εποχής πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρομήτου, η οποία επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκορ 2-0.
Με κορυφαίο τον Ιγκλέσιας που δείχνει να εξελίσσεται σε νέο ηγέτη, η ομάδα του Ατρομήτου επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με σκορ 2-0 στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.
Ο Λατίνος μέσος Ιγκλέσιας ήταν αυτός που δημιούργησε το πρώτο γκολ, καθώς έκλεψε την μπάλα και έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων για τον Μπρίτο. Αυτός γύρισε στον Μπέλιτς, ο οποίος έσπασε την μπάλα για τον επερχόμενο Πίτου που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το Αστέρι στο 410 λεπτό της αναμέτρησης.
Στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51' ό εμπνευστής του γκολ του Ατρομήτου έγινε εκτελεστής, καθώς μετά από την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, ο Ιγκλέσιας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Ιτάνζ(45' Ράντμαν) Φυτανίδης(57' Λαζαρίδης) Ταυλαρίδης(57' Νάστος), Σκόνδρας(74' Αθανασίου), Δημούτσος(64 Μπάλλας), Ιγκλέσιας(73' Μακρής), Μπρίτο(80' Τζαμάλ), Πίτου Γκαρσία(56' Καραγκούνης), Επστάιν(73' Καλλέργης), Καραμάνος(56' Κούτσι), Μπέλιτς(67' Οικονόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου