ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ανακοίνωσε Ντιελνά ο Ολυμπιακός


 Τη δεύτερη κίνηση του στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον 24χρονο Γάλλο αμυντικό Κλοντ Ντιελνά που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαρισμό της Ιστρ στη δεύτερη κατηγορία.
Ο Ολυμπιακός ήρθε να επιβεβαιώσει με τη σειρά του την απόκτηση του Γάλλου κάτι που είχε κάνει από την πλευρά της και η Ιστρ δύο μέρες πριν.
Ο Ντιελνά αποκτήθηκε από τους νταμπλούχους Ελλάδος έπειτα από τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού στη διάρκεια των δοκιμών του στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να παραχωρηθεί δανεικός τη νέα χρονιά.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας με τον νέο τεχνικό να έχει τον τελευταίο λόγο όσον αφορά το μέλλον του Γάλλου.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναλυτικά:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλοντ Ντιελνά για τα επόμενα τρία χρόνια»
Τέλος ο Μόνχε
Εκτός από τα νέα πρόσωπα στον Ολυμπιακό, εξέλιξη είχαμε σήμερα και στις αποδεσμεύσεις, με τον Μόνχε να είναι και επίσημα παρελθόν από τους «πρωταθλητές Ελλάδος». Ο Μόνχε δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού όπως ανακοινώθηκε μεταγράφεται στην τουρκική Ορντουσπόρ. Στη νέα του ομάδα ο Αργεντίνος θα βρει ένα γνώριμο πρόσωπο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αυτό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ που είναι και ο τεχνικός της ομάδας.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βιθέντε Μόνχε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου