ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Αγγαρεία στο Περιστέρι

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με τη διαφορά των δυο ομάδων να παραμένει στον έναν βαθμό. Με δέκα έπαιζε ο «Δικέφαλος» από το 37'!
Φουλ επίθεση από Δώνη
Με επιθετικό σχήμα επέλεξε να παρατάξει τον Ατρόμητο στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ξεκίνησε με το 4-3-3 και τους Ιτάνζ, Γιαννούλη, Νάστο, Φυτανίδη, Ζουέλα, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτο, Μήτρογλου.

Έξω ο Σνάουτσνερ, μέσα ο Αποστολόπουλος
Από την πλευρά του, ο Λάζλο Μπόλονι προτίμησε το 4-2-3-1, ενώ αναγκάστηκε να κάνει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα, άφησε εκτός τον Σνάουτσνερ λόγω γαστρεντερίτιδας κι έβαλε στη θέση του τον Αποστολόπουλο. Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Αθανασιάδης, ήταν αυτοί που ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα.
Κακό ματς και 0-0
Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βγει μπροστά. Φάσεις δεν υπήρξαν, οι φιλοξενούμενοι είχαν το μοναδικό σουτ, αυτό του Λάζαρ στο 20' μπλόκαρε ο Ιτάνζ δίχως πρόβλημα, και μοιραία οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα.
Με δέκα ο ΠΑΟΚ
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έμεινε και με δέκα παίκτες από το 37', καθώς ο Φωτάκης ύψωσε το πόδι του στο στήθος του Φυτανίδη σε μια διεκδίκηση της μπάλας και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κωνσταντινέα.
Δοκάρι ο Ατρόμητος, έμεινε το 0-0
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και ήταν καλύτεροι. Οι Περιστεριώτες δημιούργησαν λίγες φάσεις, ωστόσο σε κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ.
Η πρώτη αξιόλογη στο παιχνίδι ήταν στο 61', όταν ο Αποστολόπουλος απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή στο σουτ του Γιαννούλη, ενώ ο Χαλκιάς νίκησε τον αμυντικό του Ατρομήτου σε τετ α τετ δυο λεπτά αργότερα.
Ακολούθησαν οι αλλαγές των δυο προπονητών και στο 89' οι φιναλίστ του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Καραγτούνη, ύστερα από τη σέντρα του Πίτου Γκαρσία, σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά. Με αυτόν τον τρόπο οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα και ο Ατρόμητος διατηρήθηκε στην τρίτη θέση με ένα βαθμό διαφορά από τον ΠΑΟΚ.
 Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου, που πήγαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κι έτυχαν θεατές ενός κακού αγώνα!
Αδύναμος κρίκος: Οι ίδιοι οι παίκτες των δυο ομάδων, που δεν προσέφεραν τίποτα το αξιόλογο σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.
 Οι 100 περίπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο Περιστέρι για να στηρίξουν την ομάδα τους!
 Την έκανε ο Φωτάκης στο 37', όταν ύψωσε επικίνδυνα το πόδι του στο στήθος του Φωτάκη. Ο παίκτης είδε την κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
 Η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φωτάκη είναι το μοναδικό, για το οποίο διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ. Ο μέσος του «Δικεφάλου» ύψωσε επικίνδυνα το πόδι του στο στήθος του Φυτανίδη και δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη αν είχε πρόθεση.
 Κακό ματς στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με δέκα από το 37' και τον Ατρόμητο να μην εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα, αν και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ στις λίγες φάσεις που είχε. Οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με το σύλλογο των δυτικών προαστίων να εξασφαλίζει και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι οφ ό,τι κι αν γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ Άρη και Αστέρα Τρίπολης.
Συνθέσεις ομάδων
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης (67' Επστάιν), Νάστος, Φυτανίδης, Ζουέλα, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (78' Καραγκούνης), Γκαρσία, Τάτος (76' Αναστασάκος), Μήτρογλου.
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου