ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Λουκέτο σε Football League και Football League 2!

Το οικονομικό αδιέξοδο στην Football League και Football League 2 έχει ωΤο ταμείο είναι μείον και πλέον φτάσαμε σε αδιέξοδο σε Football League και Football League 2. Η μη εισροή εσόδων, έχει φέρει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση όλες τις ΠΑΕ και ήρθε η ώρα για... λουκέτο!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, αποφασίστηκε να ανασταλεί η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων από τις 13 Φλεβάρη και μετά! Οπότε Β' και Γ' Εθνική τέλος σε δύο εβδομάδες, εκτός αν βρεθεί λύση.ς αποτέλεσμα την αναστολή των πρωταθλημάτων στις 13 Φεβρουαρίου! Δραματικές εξελίξεις...
Η ανακοίνωση: "Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου