ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Σιδερένιος» ο Πανιώνιος, «βουλιάζει» η Κέρκυρα


Με τον Σιδεράκη να πιάνει τα... άπιαστα με το σκορ στο 0-0, τον Γουνδουλάκη να μπαίνει αλλαγή και να βγάζει δύο μπαλιές-μαγεία και τους Κούτσι και Σκέμπρι να εκτελούν, ο Πανιώνιος επικράτησε δίκαια της Κέρκυρας με 2-0 στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζει την ανοδική του πορεία, σε αντίθεση με τους Φαίακες που έχουν να πανηγυρίσουν εδώ και 8 αγωνιστικές και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Μοιρασμένο σε φάσεις και με καλό ρυθμό το πρώτο ημίχρονο, με τους Αγρίτη και Μαρτίν να προβληματίζουν την άμυνα του Πανιωνίου (έκανε ντεμπούτο δίπλα στον Σιόβα ο Πιερ) και τον Κούτσι να βγάζει το... λάδι στον Μαϊστόροβιτς, αλλά να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου στο 15'.Το 0-0 έμοιαζε δίκαιο στο φινάλε του πρώτου μέρος, πριν ανατραπούν όλα στην επανάληψη. Ο Σιδεράκης (εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων ο Μιχαηλίδης, στον πάγκο ο «νέος» Πόγκασιτς) έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις στο σουτ του Γραμμόζη (61') και στο τετ α τετ του Καλατζή (65').
Στο ίδιο λεπτό ο Γουνδουάκης δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο αγαπημένος Φανούρης της Νέας Σμύρνης, ο οποίος μπήκε αλλαγή, δημιούργησε τα δύο γκολ του Πανιωνίου που έφτασε στο υπερπολύτιμο 2-0.
Στο 71ο λεπτό με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Κούτσι μέσα στην περιοχή και ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» (7 γκολ σε 16 ματς) άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα κι έτσι στο 88ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Γουνδουλάκη, ο Κούτσι σούταρε, ο Σκέμπρι πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Γκαλίνοβιτς και «σφράγισε» τη νίκη του Πανιωνίου.
ΣΚΟΡΕΡ: 71' Κούτσι, 88' Σκέμπρι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 74' Όμο - 15' Σακελλαρίου, 59' Ερίθε, 62' Μαϊστόροβιτς, 87' Τσίγκας
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας (46` Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πιερ, Πετκάκης, Μενδρινός (67` Κούρντι), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόκας (84` Κουλουχέρης), Σκέμπρι
ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκραθία): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (46` Γιάντσης), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν (76` Τσίγκας), Γκουστάβο, Μάρτιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου