ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Μουρίνιο, ούτε τώρα!»


Σκληρή κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης επιφύλαξε ο διεθνής Τύπος λίγες ώρες μετά το clasico, ενώ δεν έλειψα και τα σχόλια προς το πόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο.
«Μουρίνιο, ούτε τώρα!», ήταν ο τίτλος της ηλεκτρονικής έκδοσης της Marca που είχε κεντρική φωτογραφία τον Ερίκ Αμπιντάλ να πανηγυρίζει το 2-1 που έδωσε και την νίκη στην Μπαρτσελόνα.
Η έτερη μαδριλένικη ιστοσελίδα, η As επικεντρώθηκε στο ότι η Ρεάλ δεν μπόρεσε να κερδίσει γι' ακόμα μία φορά την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα και είχε τίτλο: «Το συνηθισμένο αποτελέσμα».
Συνέχεια με τον καταλανικό Τύπο και την ηλεκτρονική έκδοση της Sport, που ανέγραφε: «Η Μπάρτσα σαρώνει την πιο βρώμικη Ρεάλ», δίνοντας έτσι έμφσαη στο σκληρό παιχνίδι των «μπλάνκος». Από την άλλη η Mundo Deportivo, χαρακτηρίζει την Μπαρτσελόνα, «αμίμητη και αήττητη».
Στην Αγγλία η Daily Mirror ήταν πιο αιχμηρή από τους Ισπανούς, αφού είχε τίτλο για το clasico: «Τα βρώμικα κόλπα της Ρεάλ δεν μπορούν να σταματήσουν την Μπαρτσελόνα»! Η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής Bild, αναφέρει ότι όταν «η Ρεάλ εμφανίζεται, τότε η Μπαρτσελόνα την χτυπάει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου