ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Skoda 4x4

Eίναι το νέο μοντέλο της Skoda Ξάνθης και εντυπωσιάζει! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε και της Δόξας Δράμας με 0-2, φτάνοντας στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Super League και μάλιστα χωρίς να δεχτεί ούτε γκολ.
Τα τέρματα για τους Ακρίτες οι Μάνταλος (21’) και Πόι (58’).

Χαλαράαα…
Χωρίς να ζοριστεί και χωρίς να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του ματς από την αρχή του ματς. Έβγαινε όποτε ήθελε στην επίθεση και είχε την κατοχή της μπάλας, παράλληλα με τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η πρώτη φάση για τους Ακρίτες έγινε στο 12’, με πρωταγωνιστή τον Μαρκόφσκι να πλασάρει αλλά ο Σερεμέτ απέκρουσε δύσκολα και έσωσε την Δόξα. Όμως δεν τα κατάφερε στο 21’, όταν ο Μαρκόφσκι βγήκε μόνος του από αριστερά, σέντραρε για τον Μάνταλο που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
Προς την… Δόξα, τραβά; Μπα…
Από εκείνο το λεπτό και μετά, η Ξάνθη κατέβασε ταχύτητα και η Δόξα Δράμας «γκάζωσε». Στο 25’ είχε την μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια και να πετύχει το πρώτο της γκολ στην Σουπερλίγκα. Από μια στημένη φάση, ο Βέρτζος πήδηξε ψηλότερα από όλους και πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βιβιανί αντέδρασε σωστά και απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
Δράμα… ο Σερεμέτ
Έτσι όπως τελείωσε το πρώτο μέρος ξεκίνησε το δεύτερο. Η Δόξα μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει και μόλις στο 47’, ο Σοϊλέδης έχασε την μεγάλη ευκαιρία. Ο άσος των Δραμινών βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν για να σουτάρει, το έκανε αλλά η μπάλα κατέληξε εκατοστά άουτ από την εστία του Βιβιανί. Στο 58’, η Ξάνθη όμως «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Πόι να μπαίνει στην περιοχή, να πλασάρει και να πανηγυρίζει το γκολ αφού ο Σερεμέτ έκανε τραγικό λάθος και η μπάλα πέρασε από κάτω από το χέρι του.
Οι προσπάθειες από τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη έβρισκαν «τοίχο» στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ξάνθης (Βάλλας, Κομεσίδης). Έτσι, απλά, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πέτυχαν την τέταρτη σερί νίκη με 17 βαθμούς και στην Ξάνθη αρχίζουν να ονειρεύονται!
Δόξα Δράμας (Α. Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον (60’ Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης (66’ Γκαμπόρ), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (70’ Πιτσόκος).
Στον πάγκο: Ρόκα, Λεάντρο, Ρούτσης, Στεργιαννός.
Skoda Ξάνθη (Μ. Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Κομεσίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος (53’ Νταρμπιόν), Πόι (81’ Φλίσκας), Βλαχοδήμος (59’ Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι.
Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Στάσιακ, Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου