ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

«Διπλό» στην Αυσ... τρία!


Εντυπωσιακή στο α' ημίχρονο και ανθεκτική στην πίεση της Στουρμ στο β' μέρος η με πολλές αλλαγές ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!
Με πολλές δυνάμεις, σωστό πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή και με απλό και στρωτό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κατάφερε να παγώσει ακόμη περισσότερο το ήδη παγωμένο Γκρατς.
Η ΑΕΚ διασκέδασε τις εντυπώσεις από την πολύ κακή πορεία στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλό της, έστω και την τελευταία αγωνιστική και έβαλε 140 χιλιάδες «ζεστά» ευρώ στο ταμείο της!
Στην αρχή (1') του πρώτου 45λεπτου με πολύ ωραίο σουτ ο Μανωλάς και με τον Μπερνς προς το τέλος του ημιχρόνου (43') να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Γκερέιρο, η «Ενωση» κόλλησε την αυστριακή ομάδα… στον τοίχο (0-2)!
Η ΑΕΚ ξεχείλιζε απλό ποδοσφαιρική υγεία, φρέσκα πρόσωπα και όρεξη! Με άλλα λόγια έβγαζε στο γήπεδο το μοναδικό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Κωστένογλου. Ότι θα παλεύει όλα τα ματς με όλες τις δυνάμεις της και θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση προς τα Χριστούγεννα!
Στο β΄ ημίχρονο η εικόνα του ματς –προσωρινά- άλλαξε. Η Στουρμ πίεσε πολύ, ζήτησε δύο πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έκρινε πως Μουγαϊδης και Κοντοές υπέπεσαν σε παράβαση και τελικά μείωσε με τον Κάιντς στο 59'.
Εκεί που όλα συνηγορούσαν με την… πλήρη ανατροπή ήρθε το άνοιγμα του Γκερέιρο στον εξαιρετικό Κλωναρίδη που ξεχύθηκε μπροστά από την αριστερή πλευρά και κεραυνοβόλησε τον Τσάβλινα στην «κλειστή» του γωνία τελιώνοντας την υπόθεση νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου