ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Λέτο: «Νίκη σε κάθε ματς»

Ο Σεμπαστιάν Λέτο χαρακτήρισε σκληρό το ματς με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον ρόλο της αυτοπεποίθησης που υπάρχει στην ομάδα και τόνισε ότι η ομάδα είναι αυτή που τον βοηθάει να πετυχαίνει γκολ.Ο Αργεντινός ήταν για άλλο ένα ματς εκπληκτικός. Σημείωσε δύο γκολ, έδειξε απίστευτο πάθος και ενέργεια και πάλεψε μέχρι τέλους. Μετά το τέλος του ματς, τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος θα βάζει τα γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου.
Αναλυτικά ο Λέτο δήλωσε:
Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πάντοτε τα παιχνίδια με ΑΕΚ είναι δύσκολα, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε κάποια λάθη, αλλά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Για το πού οφείλεται η μεταμόρφωση: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, νιώθουμε πραγματικά πολύ καλά. Μπορεί να παίξει κάποιες φορές άσχημα, κάποιες καλύτερα. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και όταν είσαι ενωμένος σαν ομάδα προχωράς μπροστά».
Για τα 10 γκολ που έχει σημειώσει: «Ποτέ δεν σκόραρα τόσα πολλά γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον εαυτό μου. Ωστόσο, τα πετυχαίνω επειδή έχω πίσω μου μια ολόκληρη ομάδα που με υποστηρίζει».
Για το αν θέλει να πετύχει γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Το σημαντικό είναι η ομάδα να μείνει στην πρώτη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Φυσικά και θέλω να σκοράρω, μου αρέσει να το κάνω σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να συνεχιστεί είναι να κερδίζει η ομάδα».
Για τις γεμάτες εξέδρες: «Φυσικά κάποια φορά πρέπει να καταλάβουμε τον κόσμο. Δεν ξεκινήσαμε καλά τις υποχρεώσεις μας. Τώρα που παίζουμε καλά δίπλα μας δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπουμε τον κόσμο να μένει ικανοποιημένος από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου