ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η διαθήκη και τα πολλά υγρά

Πως καυτηρίασε ο Λάσλο Μπόλονι τα όσα έζησε ο ίδιος στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Που αφιέρωσε τον πόντο της ισοπαλίας και τι είπε για τον Θανάση Παπάζογλου.Ξεκινώντας την συνέντευξη Τύπου ο Λάσλο Μπόλονι πέταξε το... καρφάκι του για τα όσα έζησε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". "Πριν έρθουμε εδώ έγραψα μια διαθήκη και όλα τα αφήνω στην κόρη μου εάν δεν γυρίσω πίσω", είπε ο Ρουμάνος ο οποίος αναφερόμενος στο ματς, τόνισε: "Υπήρχε πίεση σε αυτό το παιχνίδι.
Ηταν φυσιολογικό γιατί ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλους συλλόγους. Πιστεύω πως καθεμιά ομάδα είχε το ημίχρονο της.
Δυστυχώς για εμάς δεχτήκαμε μια αρνητική έκπληξη στο ξεκίνημα του ματς και κατά την διάρκεια κάποιων λεπτών ήμασταν χαμένοι. Σταματήσαμε την πίεση και μετά μόνο οι στημένες φάσεις μας άγχωσαν. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας, παίξαμε το ποδόσφαιρο μας. Ίσως όχι για 45' αλλά για κάποιες στιγμές. Πιστεύω πως στο τέλος οι δύο ομάδες θα πρέπει να αποδεχτούν την ισοπαλία. Ημουν σίγουρος πως στο δεύτερο ημίχρονο θα παίζαμε καλύτερα".
Για το σκεπτικό του να ξεκινήσει ο Βιειρίνια στον άξονα. "Ξέρετε πως δεν ήταν η πρώτη φορά. Έπαιξε και στα φιλικά. Σκέφτηκα πως ο Βιειρίνια έχει παίξει παντού όπως ο Σαλπιγγίδης. Χρειαζόμουν ένα παίκτη να βοηθήσει τον Σνάουτσνερ. Αυτό ήταν δύσκολο για τον Βιειρίνια και έτσι έβαλα τον Ρομπέρ εκεί".
Για τον Παπάζογλου: "Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δούλεψε καλά. Σκόπευα να τον βάλω και στο ευρωπαϊκό ματς, δεν το έκανα όμως. Πρέπει να τον συγχαρώ, σούταρε, σκόραρε, έτρεξε και σήμερα με δικαίωσε".
Για την αποβολή του: "Είχα γυρισμένη την πλάτη όταν εκτελούσε φάουλ ο Αρης. Πέταξα μια μπάλα στο γήπεδο που ήταν άλλη μία στον αγώνα και νομίζω πως ο διαιτητής με απέβαλε λόγω της πίεσης του παιχνιδιού. Κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε καλή δουλειά".
Ο Μπόλονι θέλησε να αφιερώσει τον πόντο της ισοπαλίας σε μια κοπέλα από την πόλη του που έχει λευχαιμία. "Στην ζωή μας έχουμε πολλά προβλήματα. Να έρθουμε να παίξουμε ένα ντέρμπι είναι ωραίο πράγματα. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έρθουμε με τους οπαδούς μας εδώ και το αντίθετο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Και καμιά φορά εξαιτίας της πίεσης υπερβάλουμε, ίσως εγώ πρώτος.
Άλλοι άνθρωποι έχουν πολλά προβλήματά. Μια κοπέλα από την πόλη μου δίνει μια μεγάλη μάχη για την ζωή της. Είχε λευχαιμία. Και αυτός ο μικρός πόντος που πήραμε θα θέλω να της αφιερώσω. Θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Παπανικολάου που νοσηλεύεται για την μάχη που γίνεται για την ζωή της. Αν είναι δυνατό θέλω να ζητήσω και από τους φίλους του ΠΑΟΚ να κάνουν κάτι γι' αυτήν".
Για την ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". "Θα πρέπει να πάω στον σπίτι μου τώρα να κάνω ένα μπάνιο γιατί ποτέ δεν δέχτηκα τόσα υγρά πάνω μου. Ελπίζω πως όταν έρθει ο τεχνικός του στην Τούμπα να μην νιώσει τα ίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου