ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Με το «τριφύλλι» ήταν Σισέ!

Την εκτελεστική του δεινότητα δείχνει να έχει χάσει ο Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, καθώς ούτε και χθες σκόραρε.Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα από την Ελλάδα την καριέρα του στο Καμπιονάτο, πετυχαίνοντας με το καλημέρα γκολ απέναντι στη Μίλαν. Ωστόσο, από τότε δεν έχει καταφέρει να ξαναβρεί το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Επτά αγωνιστικές έχουν περάσει μετά το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Λάτσιο κόντρα στη Μίλαν και ο Σισέ δεν έχει σκοράρει ξανά. Μάλιστα, ο Γάλλος έχει ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του και στα οκτώ ματς που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά έχει μείνει στο ένα γκολ και βλέπει τον παρτενέρ του Μίροσλαβ Κλόζε να του κλέβει τη δόξα.
Αντίστοιχο πρόβλημα πάντως, ο Σισέ το είχε αντιμετωπίσει και την πρώτη του χρονιά (2009/10) στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε με γκολ την 1η αγωνιστική απέναντι στον Εργοτέλη και έμεινε «άσφαιρος» στα επόμενα τέσσερα ματς. Η «αφλογιστία» του σταμάτησε την 6η αγωνιστική όταν και επέστρεψε με δύο γκολ απέναντι στη Λάρισα. Συνολικά τις 8 πρώτες αγωνιστικές σημείωσε 4 γκολ.

Αντίθετα τη δεύτερη σεζόν (2010/11) του στον Παναθηναϊκό ο Σισέ έδειξε με το καλημέρα τις διαθέσεις του. Έχασε το ματς της 1ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, αλλά την επόμενη που ήταν και η πρώτη του στο νέο πρωτάθλημα, σκόραρε απέναντι στον Άρη. Συνολικά στα πρώτα του 8 ματς τη δεύτερη σεζόν του σημείωσε 7 τέρματα.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες

ΣΕΖΟΝ 2009/10 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΚΟΛ
Εργοτέλης 1
Ξάνθη -
Πανθρακικός -
Άρης -
ΑΕΚ -
Λάρισα 2
Καβάλα 1
ΠΑΟΚ -


ΣΕΖΟΝ 2010/11 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΚΟΛ
Άρης 1
Καβάλα 2
Πανιώνιος -
Εργοτέλης 2
ΠΑΟΚ -
ΑΕΚ -
Ολυμπιακός 2
Ατρόμητος -


ΣΕΖΟΝ 2011/12 (ΛΑΤΣΙΟ)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΚΟΛ
Μίλαν 1
Τζένοα -
Τσεζένα -
Παλέρμο -
Φιορεντίνα -
Ρόμα -
Μπολόνια -
Κατάνια -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου