ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Καταιγιστική η Μπάγερν


Μία καλή προπόνηση εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης των ομίλων του Champions League με τη Νάπολι έκανε στο Μόναχο η Μπάγερν.
Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες νίκησε εύκολα με 4-0 στην «Αλιάντς Αρένα» τη Χέρτα, η οποία δεν κατάφερε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στους Βαυαρούς που μπήκαν φουριόζοι και βρέθηκαν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης να προηγούνται με 3-0. Μόλις στο 5' ο συνήθης ύποπτος, Μάριο Γκόμεζ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να έρθει στο 7' ο Ριμπερί να γράψει το 2-0 με τον Σβάινσταϊγκερ να δίνει στο 13' αέρα τριών γκολ στους οικοδεσπότες, οι οποίοι στο 69' είδαν και πάλι τον Γκόμεζ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.Εσπασε το ρόδι η Αουγκσμπουργκ
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αουγκσμπουργκ. Η ομάδα του Λουχουκάι επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μάιντς που μπορεί να ήταν ανώτερη, να είχε την κατοχή και της φάσης, όμως μία αντεπίθεση ήταν αρκετή για να δεχθεί το γκολ και να χάσει το ματς. Στο 88', λοιπόν, ο Σβένσον ανέτρεψε τον Μπελίνγκχαουζεν, ο ρέφερι έδειξε πέναλτι και ο Κάλσεν-Μπράκερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη γράφοντας το τελικό 1-0.
Αυτοκτονία η Γκλάντμπαχ
Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε στο «Μπορούσια Παρκ» η Γκλάντμπαχ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Λέβερκουζεν που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κάστρο από το 68'.
Στο 20' ο Ράιναρτς άνοιξε το σκορ για την Μπάγερ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 65' με τον Ρόιζ για να έρθει στο 72' ο Χέρμαν να γράψει το 2-1. Και ενώ όλα έδειχναν πως τα «πουλάρια» δεν χάνουν το τρίποντο, ήρθε στο 87' ο Σίρλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Βέρντερ - Ντόρτμουντ 0-2 (42' Πέρισιτς, 71' Οβομογέλα)
Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ 2-0 (48' Οκαζάκι, 77' πέναλτι Πογκρέμπνιακ)
Μπάγερν - Χέρτα 4-0 (5', 69' πέναλτι Γκόμεζ, 7' Ριμπερί, 13' Σβάινσταϊγκερ)
Μάιντς - Αουγκσμπουργκ 0-1 (88' πέναλτι Κάλσεν-Μπράκερ)
Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη 2-1 (24', 83' πέναλτι Μάντζουκιτς - 70' Αϊγκλερ)
Γκλάντμπαχ - Λέβερκουζεν 2-2 (65' Ρόιζ, 72' Χέρμαν - 20' Ράιναρτς, 87' Σίρλε)
Σάλκε - Κάιζερσλαουτερν (σήμερα, 7.30μ.μ.)
Φράιμπουργκ - Αμβούργο (αύριο, 4.30μ.μ.)
Κολωνία - Αννόβερο (αύριο, 6.30μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου