ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νοβάρα κέρδισε, ο Γκασπερίνι φεύγει;


Ρανιέρι, Μπάτζο ή Ντέλιο Ρόσι; Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Ιντερ; Διότι μόνο αυτή η συζήτηση υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ιταλία μετά την ήττα της Ιντερ με 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Νοβάρα που έπαιξε σωστά αμυντικά, επιτέθηκε ορθολογικά και εν τέλει κατατρόπωσε τους «νερατζούρι» που σε ένα ακόμα ματς ήταν αγνώριστοι στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού τους και είχαν τεράστια προβλήματα στα μετόπισθεν.αγωνιστικές, οι Μιλανέζοι ήθελαν μόνο τη νίκη για να ανασάνουν βαθμολογικά, την ώρα που ο προπονητής τους, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι θα έπαιρνε πίστωση χρόνου. Αυτό, όμως, δεν έγινε... Η Ιντερ ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη με 3-1 και πλέον ο «Γκασπ» νιώθει την πίεση του Μάσιμο Μοράτι, ενδεχομένως να περιμένει και την κλήση του αφεντικού των «νερατζούρι» για συνάντηση που ίσως σηματοδοτήσει το τέλος της συνεργασίας τους. Πάντως, ο Γκασπερίνι μετρά, πλέον, ώρες στο τιμόνι των Μιλανέζων.
Στο 38' η Νοβάρα προηγήθηκε στο σκορ με τον Μετζιορίνι που μέχρι πρότινος ήταν τραυματίας και μετά απ' αυτό το γκολ άπαντες ανέμεναν την αντίδραση της Ιντερ. Αυτή, όμως, δεν ήρθε ποτέ... Ναι μεν οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, όμως δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία των νεοφώτιστων, οι οποίοι στο 85' και σε ξαφνική αντεπίθεση δημιούργησαν ακόμα περισσότερα προβλήματα στην Ιντερ. Ο Μοριμότο κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Ρανόκια με τον Ριγκόνι να ευστοχεί και να γράφει το 2-0.
Οι «νερατζούρι» μούδιασαν, κατάλαβαν πως πλέον το ματς χάνεται και προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Τα κατάφεραν στο 89' με τον Καμπιάσο, όμως τα πάντα είχαν χαθεί. Η Ιντερ βγήκε όλη μπροστά με αποτέλεσμα στιςκαθυστερήσεις ο Ριγκόνι να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που δημιούργηθηκαν και να γράψει το τελικό 3-1 της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου