ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Χτυπάει» Άλεξ η Άρσεναλ


Με 54 εκατομμύρια να «καίνε» από τις πωλήσεις των Σαμίρ Νασρί και Σεσκ Φάμπρεγας στις Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, ο Αρσέν Βγκέρ είναι έτοιμος τις τρεις εναπομείνασες μέρες της μεταγραφικής περιόδου να κάνει το δικό του ντεμαράζ.

Μετά το κάζο που έπαθε στην υπόθεση του Γκάρι Κέιχιλ της Μπόλτον ο Αλσατός τεχνικός φαίνεται να έχει αλλάξει μεταγραφικούς προσανατολισμούς.Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι «κανονιέρηδες» έχουν στην λίστα τους τον Άλεξ της Τσέλσι προκειμένου να καλύψουν την… γύμνια τη άμυνας τους που στην συντριβή με 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε παραπάνω και από εμφανής.
Μπορεί η Άρσεναλ να είναι ανταγωνιστική ομάδα των «μπλε» ωστόσο, ο Αντρ'ε Βίλας Μπόας συζητάει την πώληση του. Ο Βενγκέρ φέρεται να προσφέρει το ποσό των εφτά εκατομμυρίων λιρών την ώρα που η ομάδα του δυτικού Λονδίνου τον παραχωρεί εάν οι «κανονιέρηδες» ανέβουν κατά τρία εκατομμύρια στην τελική τους προσφορά.
Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα της Τσέλσι από τον Νταβίντ Λουίζ, ενώ αν ο πρώην στόπερ δεν είναι δίδυμο με τον Τζον Τέρι, τότε ο επόμενος που έχει προτεραιότητα είναι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου