ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

«Πεντάστερες» Μπάγερν και Βέρντερ!

Θρίλερ στη Βρέμη, πάρτι στο Μόναχο, σημαντικά «διπλά» για Λέβερκουζεν και Χόφενχαϊμ και βέβαια επιστροφή στις επιτυχίες για Ντόρτμουντ... Κάπως έτσι έχει το στόρι της 3ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, όπου για ακόμα μία φορά τα γκολ ήταν πολλά. Στο Μόναχο, λοιπόν, η Μπάγερν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και «καθάρισε» με χαρακτηριστική ευκολία την αναμέτρηση με το Αμβούργο, το οποίο σε ένα ακόμα ματς προβλημάτισε τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά δείχνοντας πως φέτος θα ΄χει πρόβλημα επιβίωσης, αν η εικόνα αυτή δεν βελτιωθεί λίαν συντόμως. Οι Βαυαροί κέρδισαν με 5-0 την ομάδα του λιμανιού σε ένα ματς, το οποίο είχε κριθεί πριν καν συμπηλρωθεί το 20λεπτο, όταν οι παίκτες του Γιούπ Χάινκες προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Βαν Μπόιτεν στο 13' και Ριμπερί στο 17'. Στο 34' ο Ρόμπεν έγραψε το 3-0 με τους Γκόμεζ στο 56' και Ολιτς στο 80' να διαμορφώνουν το τελικό 5-0 υπέρ των οικοδεσποτών.



Τα γκολ της Μπάγερν στην αποψινή αναμέτρηση
Tην ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ χωρίς να εντυπωσιάσει και έχοντας «φάει» ένα ημίχρονο κέρδιζε στη Βεστφαλία με 2-0 τη Νυρεμβέργη με τον Λεβαντόβσκι να ανοίγει το σκορ στο 50' και τον Γκρόσκροϊτς να διαμορφώνει στο 80' το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Μπορούσια να ξεπερνά κατ' αυτόν τον τρόπο το «στραπάτσο» της περασμένης εβδομάδας από τη Χόφενχαϊμ. Και μίας και η κουβέντα πήγε στη θριαμβεύτρια της περασμένης εβδομάδας επί των πρωταθλητών, η ομάδα του Στάνισλαβ Στανισλάβσκι πρόσθεσε ακόμα ένα τρίποντο στο ενεργητικό. Πέτυχε σημαντικό «διπλό» επί της Αουγκσμπουργκ με 2-0 με τον Μπάμπελ στο 5' και τον Σαλίχοβιτς στο 75' με πέναλτι να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη, αν στο 59' ο Μέλντερς ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι για τους νεοφώτιστους.
Χρυσό «διπλό» πήρε η Λέβερκουζεν στη Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Ρόμπιν Ντατ επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας με γκολ του Κίσλινγκ στο 28' σε ένα ιδιαίτερο ματς για τον γκολκίπερ των «ασπίρινων», Λένο, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στη γηπεδούχο της αναμέτρησης και θα αγωνίζεται στην Μπάγερ μέχρι τον Γενάρη, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει ο βασικός πορτιέρο, Αντλερ.

Τέλος, σε θρίλερ εξελίχθηκε το παιχνίδι της Βρέμης, όπου η Βέρντερ κατάφερε εν τέλει να επικρατήσει με 5-3 της Φράιμπουργκ που προηγήθηκε, ισοφάρισε δυο φορές, αλλά εν τέλει ηττήθηκε. Στο 7' ο Παπίς Σισέ έδωσε το προβάδισμα στη φιλοξενούμενη για να έρθουν στο 30' ο Φριτς και στο 34' ο Πισάρο να «γυρίσουν» το ματς για τη γηπεδούχο. Στο 48' και πάλι ο Σισέ ισοφάρισε με την ομάδα της Βρέμης να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 65' με τον Αρναούτοβιτς που είχε πει μόλις στο 62' στη θέση του Ρόζενμπεργκ. Και πάλι, όμως, η Φράιμπουργκ είχε απάντηση με τον Ράιζινγκερ στο 85' με τη Βέρντερ να μην το βάζει κάτω και στο 87' με πέναλτι του Χαντ και στο 93' με τον Γουέσλεϊ να παίρνει εν τέλει τη νίκη με 5-3.
Το φύλλο αγώνα της 3ης στροφής της Μπουντεσλίγκα:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2-0
ΓΚΟΛ: 50' Λεβαντόβσκι, 80' Γκρόσκροϊτς
ΘΕΑΤΕΣ: 78.400
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελζ, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Γκιντογκάν, Γκέτσε (84' Κελ), Καγκάβα (66' Μπλαστσικόβσκι), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι (72' Πέρισιτς).
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Ρακόφσκι, Τ. Τσάντλερ, Βόλσαϊντ, Κλόζε, Πινόλα, Σίμονς, Κοέν (77' Μακ), Φόιλνερ (69' Βίσμαϊερ), Χέγκελερ (77' Μέντλερ), Αϊγκλερ, Πέκχαρτ.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 5-0
ΓΚΟΛ: 13' Βαν Μπόιτεν, 17' Ριμπερί, 34' Ρόμπεν, 56' Γκόμεζ, 80' Ολιτς
ΘΕΑΤΕΣ: 69.000
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπόιτεν, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Τίμοστσουκ, Σβάινσταϊγκερ, Ρόμπεν (66' Αλαμπα), Μίλερ, Ριμπερί (71' Ολιτς), Γκόμεζ (76' Πέτερσεν).
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντίκμαϊερ (68' Τέσε), Μπρούμα, Μανσιέν, Αογκό, Γιάρολιμ, Βέστερμαν, Ρινκόν, Γιάνσεν, Σον (87' Ελία), Τέρε (68' Κάτσαρ).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 5-3
ΓΚΟΛ: 30' Φριτς, 34' Πισάρο, 65' Αρναούτοβιτς, 87' πέν. Χαντ, 90+3' Γουέσλεϊ – 7', 48' Σισέ, 85' Ράιζινγκερ
ΘΕΑΤΕΣ: 39.201
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Παπασταθόπουλος, Μέρτεζακερ, Βολφ, Σμιτς, Μπάργκφρεντε, Φριτς (77' Γουέσλεϊ), Χαντ, Μαρίν, Ρόζενμπεργκ (62' Αρναούτοβιτς), Πισάρο (84' Εκιτσι).
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Ντ. Γουίλιαμς, Μπαρτ, Κρμας, Μπάστιανς, Φλουμ (88' Γέντρισεκ), Σούστερ, Αμπντεσαντκί (46' Ντ. Καλιγκιούρι), Μακιάντι (80' Ντεμπελέ), Ράιζινγκερ, Σισέ.
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-1
ΓΚΟΛ: 28' Κίσλινγκ
ΑΠΟΒΟΛΗ: 90+1' Μπουλαρούζ
ΘΕΑΤΕΣ: 53.000
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλραϊχ, Μπουλαρούζ, Τάσκι, Μάσα, Μολινάρο (75' Τραορέ), Κβιστ, Κουζμάνοβιτς, Χάρνικ, Χάιναλ (60' Πογκρέμπνιακ), Γκέντνερ (61' Οκαζάκι), Κακάου.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Κάστρο, Ράιναρτς, Τοπράκ, Κάντλετς, Λαρς Μπέντερ, Ρόλφεζ, Σαμ (81' Σβάαμπ), Ρενάτο Αουγκούστο (71' Μπάλιτς), Σίρλε, Κίσλινγκ (75' Ντερντιγιόκ).
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 0-2
ΓΚΟΛ: 5' Μπάμπελ, 75' πέν. Σαλίχοβιτς
ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 59' Μέλντερς
ΘΕΑΤΕΣ: 30.004
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γεντς, Φερχέεγκ (83' Ντζενγκ), Σανκό, Ντε Ρεκ, Ντε Γιόνγκ (70' Βέρνερ), Σινκάλα (78' Κάλζεν-Μπράκερ), Χόσογκαϊ, Γκόγκια, Μπάιερ, Μπέλινγκχαουζεν, Μέλντερς.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Μπεκ, Φορσά, Κομπέρ, Μπράαφχαϊντ, Ρούντι, Σαλίχοβιτς (88' Φέστεργκααρντ), Φ. Τζόνσον (77' Κάιζερ), Φιρμίνιο, Ομπάσι (63' Μλάπα), Μπάμπελ.
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1-1
ΓΚΟΛ: 19' Γιάγιαλο - 17' Ιλίσεβιτς
ΚΟΛΩΝΙΑ: Βάρβοντιτς, Μπρέτσκο, ΜακΚένα (85' Μάτιουσικ), Ζερομέλ, Αϊχνερ (6 λ.τρ. Αντρεζίνιο), Λάνιχ, Ρίτερ, Τσίχι, Πέτσκο (72' Κλέμενς), Γιάγιαλο, Νοβάκοβιτς.
ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Τραπ, Νικ, Αμεντικ, Ρόντνεϊ, Γέσεν, Τίφερτ, Κιρχ (90+' Πέτσος), Φορτούνης (75' Σαχάν), Ιλίσεβιτς, Σέχτερ, Σουκούτα-Πάσου (86' Κουεμάχα).
ΑΥΡΙΟ
4.30μ.μ. Μάιντς - Σάλκε
6.30μ.μ. Αννόβρο - Χέρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου