ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ντιφερντάνζ - Ολυμπιακός Βόλου 0-3


Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεχείλιζε από εμπειρία στην άνετη νίκη του με 3-0 επί της Ντίφερντάνζ στο Λουξεμβούργο και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Πλέον περιμένει την Super League και την UEFA για να μπορεί να πανηγυρίσει.Εικόνα του αγώνα:
Χωρίς να ιδρώσει ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε αυτό που άξιζε απέναντι στην Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο επικρατώντας άνετα με 3-0.
Στο πρώτο μέρος οι Βολιώτες είχαν την υπεροχή, τους έλειψε όμως το γκολ. Στην επανάληψη ωστόσο το γήπεδο "κατηφόρισε" και η ελληνική ομάδα έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές.
Το σκορ άνοιξε ο Σκέμπρι με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια στο 66' ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Ακόστα "τιμώρησε" για δεύτερη φορά την άμυνα των γηπεδούχων για να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Σολάκης με κοντινή προβολή μετά από σέντρα ακριβείας του Μόνχε.
Κλειδί:
Ήταν να μη βάλει το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου. Στη συνέχεια όλα έγιναν απλούστερα.
MVP:
Άπαντες προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον.
Αδύναμος κρίκος:
Η Ντιφερντάνζ δεν μπόρεσε από ένα σημείο και μετά να ακολουθήσει τον ρυθμό των παικτών του Γκράθια. Ειδικά δε η αμυντική γραμμή της υστέρησε αρκετά και μοιραία μάζεψε τρεις φορές την μπάλα από το βάθος της εστίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου