ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Στην Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχαιρετά οριστικά τον Παναθηναϊκό, καθώς θα επιστρέψει στην πατρίδα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γκρέμιο, όπου θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στους «πράσινους», Γκάμπριελ.
Τη συμφωνία ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ο πρόεδρος, Πάουλο Οντόνε. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συμφωνία. Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας και να κάνουμε μία καλή πορεία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα», τόνισε σχετικά.
Ο 35χρονος άσος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο Πόρτο Αλέγκρε, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. «Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τώρα είναι αθάνατος! Ο αμυντικός μέσος συμφώνησε για την επιστροφή του στη Βραζιλία και θα αγωνιστεί για τη Γκρέμιο! Συγχαρητήρια Ζίμπα!», ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Ζιλμπέρτο, Πάουλο Βιλιένα.
Στην ιστοσελίδα της Γκρέμιο μίλησε και ο Γκάμπριελ για το νέο του συμπαίκτη. «Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, μία πολύ θετική προσθήκη για την ομάδα μας και ένας ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και την εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν και αρχηγός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου