Μπορεί το διαζύγιο της Σάλκε με τον Νόιερ να ήταν δεδομένο πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο δημοσίευμα της Bild αναφέρει πως οι Κυπελλούχοι Γερμανίας κατέθεσαν στον αρχηγό της ομάδας πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του!
Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε δηλώσει πριν αρκετές εβδομάδες πως επιθυμεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του, με την Μπάγερν να ήταν το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, νέα δεδομένα δεν υπήρξαν στην προσπάθεια των Βαυαρών να κάνουν δικό τους τον Νόιερ και πλέον δεν αποκλείεται τα πράγματα να αντιστραφούν και ο Γερμανός γκολκίπερ να παραμείνει στο Γκελζερκίρχεν.
Όπως, λοιπόν, αναφέρει η Bild, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, η Σάλκε κατέθεσε πρόταση για επέκταση της συνεργασίας με τον Νόιερ στην προσπάθεια που κάνει για να κρατήσει τον αρχηγό της στην ομάδα! Η ανανέωση της χορηγίας με την Gazprom έχει φέρει ανάσα στον σύλλογο και έτσι ο πρόεδρος Κλέμενς Τόνις προσέφερε τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ το χρόνο! Μένει να φανεί ποια θα είναι και αν βέβαια υπάρξει, απάντηση της Μπάγερν...