ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Αντσελότι παίρνει 7,5 εκ. και η Τσέλσι αναζητά τον αντικαστάτη του. Ποιοί είναι υποψήφιοι

Μια χαρά του... ήρθε η απόλυση του Κάρλος Αντσελότι, καθώς θα λάβει 7,5 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, το ποσό που υπολειπόταν στο συμβόλαιο που τερματίστηκε. Ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης τους;Οι “μπλε” του Ρομάν Αμπράμοβιτς αναζητούν τον έκτο προπονητής τους μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια, και η λίστα που εξετάζεται περιλαμβάνει τα προφανή ονόματα, δηλαδή τους καλύτερους που υπάρχουν. Διαλέξτε και μοιράστε τις πιθανότητες, αλλά ο Μάρκο Βαν Μπάστεν παίζει πολύ δυνατά, με τον Γκους Χίντινκ τεχνικό διευθυντή (photo). Ο 46χρονος πρώην σπουδαίος επιθετικός, έμεινε εκτός δύο χρόνια, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Άγιαξ το 2009, αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ο Αντρέ Βίλα Μπόας, ο «νέος Μουρίνιο» λένε οι υπερβολικοί για τον άνθρωπο που οδήγησε την Πόρτο στην κατάκτηση του Europa League, είναι ούτως ή άλλως ένα ελκυστικό όνομα, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την επιστροφή του special one.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δένεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και, είναι αλήθεια, πως δύσκολα θα φύγει πριν να την πάει στην κορυφή. Όμως, οι δεσμοί του με την Τσέλσι δεν διακόπηκαν ποτέ, άρα, το όνομά του θα επαναφέρεται συχνά στην κούρσα διαδοχής του Αντσελότι.
Στην Αγγλία, βέβαια, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν πρώτο φαβορί τον Χάρι Ρέντναπ της Τότεναμ, κρίνεται ωστόσο, πως έχει λιγότερες πιθανότητες συγκριτικά με τους προαναφερόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου