ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Η Αρσεναλ νίκησε 1-0 τη Γιουνάιτεντ και οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι πλέον στο "εύθραυστο" +3 από την Τσέλσι την οποία υποδέχονται την επόμενη Κυριακή
Ούσα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η Αρσεναλ πήρε αυτό που έπρεπε από το ματς σημειώνοντας την πρώτη της νίκη επί της Μάντσεστερ από τον Νοέμβριο του 2008.
Στο πρώτο ημίχρονο οι "κανονιέρηδες" ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και τις απειλητικές διαθέσεις προς την εστία του φαν Ντερ Σαρ, ενώ στο 33' έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν στη φάση του χεριού του Βίντιτς στην οποία ο διαιτητής δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 56' με τον Ράμσεϊ και παρά την πίεση της Γιουνάιτεντ κράτησαν έως τέλους το 1-0. Οι "κόκκινοι διάβολοι" απείλησαν στο 49' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ, ενώ στο 77' είχαν την ευκαιρία για το 1-1, αλλά ο Νάνι έκανε κακό τελείωμα και ο Σζέσνι έδιωξε.
Πλέον, η Γιουνάιτεντ είναι στο "εύθραυστο" +3 από την Τσέλσι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Το συγκρότημα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει να παίξει με τη Μπλάκμπερν εκτός και τη Μπλάκπουλ εντός, πέραν του ντέρμπι με την Τσέλσι την επόμενη Κυριακή. Οι "μπλε" μετά το "Ολντ Τράφορντ" υποδέχονται τη Νιούκαστλ και την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός με την Εβερτον.
Καρέ - καρέ:
3o λεπτό: Δυνατό σουτ του Γουίλσιρ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φαν ντερ Σαρ.
7ο λεπτό: Σέντρα του Κλισί από την αριστερή πλευρά, ο Γουόλκοτ κάνει την προβολή από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Γιουνάιτεντ.
14ο λεπτό: Σέντρα-σουτ του Γουίλσιρ, ο Εβρά παρεμβαίνει σωτήρια προ του Γουόλκοτ και διώχνει σε κόρνερ.
20ό λεπτό: Εξαιρετική συνεργασία Νάνι-Φάμπιο, ο τελευταίος μπαίνει από τα δεξιά και "κόβει" για τον Ερνάντες στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Τζουρού προλαβαίνει να διώξει.
33ο λεπτό: Σέντρα του Γουόλκοτ από τα δεξιά, ο Βίντιτς διώχνει σε κόρνερ με το χέρι, ο όμως διαιτητής δε δείχνει το σημείο του πέναλτι.
49ο λεπτό: Θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ, ο Σζέσνι με δυσκολία διώχνει.
56ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο φαν Πέρσι πήρε πάνω του την άμυνα της Γιουνάιτεντ, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ράμσεϊ, ο οποίος πλάσαρε από κοντά κι άνοιξε το σκορ για την Αρσεναλ.
77ο λεπτό: Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ, αλλά κακό τελείωμα από τον Νάνι. Ο Σζέσνι έδιωξε.
Oι συνθέσεις:
Άρσεναλ: Σζέσνι, Σανιά, Κοσιελνί, Τζουρού (69' Σκιλασί), Κλισί, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Νασρί, φαν Πέρσι.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Παρκ, Κάρικ, Άντερσον (56' Βαλένσια), Νάνι, Ερνάντες, Ρούνεϊ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου