ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

El Classico Νο 4

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν όσο ποτέ άλλοτε τη φετινή χρονιά Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που δίνουν την πρώτη μάχη τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τα ημιτελικά του Champions League (ΝΕΤ, 21:45).
Πρόκειται για την τέταρτη μάχη των δύο ομάδων φέτος και την τρίτη μέσα σε τρεις εβδομάδες, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Η Ρεάλ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου επί της καταλανικής ομάδας ανέκτησε και πάλι τη χαμένη της ψυχολογία.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε ότι έχει τους τρόπους να «βραχυκυκλώσει» τα ατού της Μπαρτσελόνα, κάτι που είχε κάνει και στους περυσινούς ημιτελικούς ως προπονητής της Ίντερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του και πάλι με 4-3-3, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την απουσία του τιμωρημένου Καρβάλιο και του τραυματία Κεντίρα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κασίγιας, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Αλμπιόλ και Ράμος, τον Αρμπελόα δεξιά και τον Μαρσέλο αριστερά. Την τριάδα στο κέντρο συνθέτουν οι Πέπε, Λ. Ντιαρά και Αλόνσο. Στην επίθεση θα αγωνιστούν και πάλι οι Εζίλ, Ντι Μαρία και προωθημένος ο Ρονάλντο.
Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει ενθουσιασμός λόγω της επικείμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» επανήλθαν στην πραγματικότητα μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασικό πλέον 4-3-3, αλλά καλείται να ξεπεράσει σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Ινιέστα, Αντριάνο και Αμπιντάλ.
Ο Βαλντές θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με αμυντικό δίδυμο τους Πικέ και Μασεράνο, τον Πουγιόλ σε λύση ανάγκης αριστερά και τον Άλβες δεξιά. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Τσάβι, Μπουσκέτς και Κεϊτά. Στην επίθεση θα παίξουν οι συνήθεις ύποπτοι Μέσι, Πέδρο και Βίγια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου