ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Διπλό παραμονής για Στουτγάρδη!

Τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην Bundesliga έκανε η Στουτγάρδη που κέρδισε μέσα στην Κολωνία με 3-1 και έβλεπε την ίδια ώρα τις Βόλφσμπουργκ και Ζανκτ Πάουλι να εξουδετερώνονται (2-2). Πήρε βαθμό το Ανόβερο μέσα στο Αμβούργο (0-0).

Επτά σερί νίκες μετρούσε μέσα στην έδρα της η Κολωνία, ωστόσο η Στουτγάρδη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει περίπατο στο «Ράιν Ενεργκί». Η ομάδα του Λαμπαντία επικράτησε με 3-1 και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής, ξεφεύγοντας με τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Και αυτό γιατί την ίδια ώρα, η Βόλφσμπουργκ και η Ζανκτ Πάουλι έμεναν στο 2-2, αποτέλεσμα που βόλευε μόνο την Στουτγάρδη! Η ομάδα του Μάγκατ προηγήθηκε με τον Μαντζούκιτς στο 39', όμως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν στο δεύτερο μέρος την κατάσταση με γκολ των Νάκι και Λέμαν. Ωστόσο, στο 89' ο Πόλακ ισοφάρισε σε 2-2, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί ούτε την Βόλφσμπουργκ (παρέμεινε 16η, στην θέση που οδηγεί σε μπαράζ), αλλά ούτε και την Ζανκτ Πάουλι που έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη και διατηρείται κάτω από την ζώνη.

Σημαντικό βαθμό πήρε το Ανόβερο στην έδρα του Αμβούργου, με το 0-0 να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για έξοδο στο Champions League. Αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς μπροστά από την Μπάγερν που παίζει την Κυριακή με την Λεβερκούζεν. Αντίθετα, το Αμβούργο είδε τις ελπίδες του για έξοδο στο Europa να μειώνονται σε μεγάλο βαθμό, ειδικά από την στιγμή που η Νυρεμβέργη έπαιρνε διπλό στην Καϊζερσλάουτερν με 2-0.

Σφράγισε την παραμονή της η Χόφενχαϊμ μετά το 1-0 επί της Φρνακφούρτης, η οποία αντίθετα, παραμένει μπλεγμένη. Έπαιξε τελικά ο Γκέκας, αλλά η Άιντραχτ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα για πέμπτο σερί παιχνίδι.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου