ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μουρίνιο: "Οχι στην ψύχωση για το 10ο"

Συνέντευξη τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο χωρίς...θανατηφόρες ατάκες δεν νοείται. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κάτι που απέδειξε για άλλη μια φορά μιλώντας για το παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στη Λιόν την Τετάρτη.
Πρώτον, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι ο παίκτης, θα ακούσω τη γνώμη του ιατρικού τμήματος πριν αποφασίσω. Αλλά να ξέρετε ότι δεν έχω τίποτα να κρύψω".Δεύτερον, ο Μουρίνιο δεν ξέχασε τις δηλώσεις του προέδρου της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς σύμφωνα με τις οποίες η Ρεάλ θα παίξει πρώτα για το 0-0. Ο Πορτογάλος σήκωσε το γάντι λέγοντας: "Ο Ολάς είπε ότι θα παίξουμε για το 0-0. Οκ, στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί ότι έχει δίκιο, δεν θα τους επιτρέψουμε να πλησιάσουν την εστία μας".
Τρίτον, ο τεχνικός της "βασίλισσας" μίλησε για τη μεγάλη προσδοκία της ομάδας να κατακτήσει το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της. Ιδού το σχόλιο: "Η Ρεάλ είναι η πρωταθλήτρια των πρωταθλητών. Εχει κερδίσει εννιά Κύπελλα Πρωταθλητριών αλλά θέλει ακόμα περισσότερα. Το δέκατο όμως θα φτάσει μέσα από καλή και σοβαρή δουλειά, όχι μέσα από μία ψύχωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου